Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó Juventus FC 1897
Normal Tactiek 5-2-3-új
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Eötvös rent richting de bal. Ciobotaru rent richting de bal. Lettrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciobotaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pecev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Eötvös is nu in balbezit. Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru speelt de bal door. Gassen is nu in balbezit. Gassen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rubint met een harde bal richting middenveld. Hâldan kopt de bal weg. Ciobotaru is nu in balbezit. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen schiet op doel. Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:1

5e minuut.
Osváth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen is nu in balbezit. Gassen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:2

15e minuut.
Tenev geeft de bal voor. Gassen kan de bal niet met de borst controleren. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gassen de bal. Gassen haalt uit met een fantastische trap. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:3

20e minuut.
Ciobotaru geeft een hoge lob. Hâldan met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Gassen verovert de bal door een tackle van achteren. Gassen schiet op doel. Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lettrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenev is nu in balbezit. Lettrich rent richting de bal. Uzakatan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzakatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:4

26e minuut.
Eötvös is nu in balbezit. Eötvös geeft de bal voor. Daar is Miriuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:5

42e minuut.
Uzakatan heeft problemen om de bal te vangen. Uzakatan geeft de bal voor. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru schiet op doel. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gassen kopt de bal weg. Ciobotaru rent richting de bal. Eötvös maakt een afschuwelijke overtreding. Eötvös krijgt een gele kaart. Ciobotaru raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uzakatan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 77%, Juventus FC 1897 23%.
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:5

46e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev onderschept slim de pass. Pecev speelt de bal door. Gassen is nu in balbezit. Gassen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Liqinov verovert de bal door een tackle van achteren. Liqinov speelt de bal door. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:6

57e minuut.
Pecev is nu in balbezit. Pecev probeert naar een medespeler te passen. Gassen rent richting de bal. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Ciobotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:7

60e minuut.
Madaras kopt de bal weg. Liqinov geeft de bal voor. Daar is Gassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen schiet op doel. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:8

67e minuut.
Eötvös heeft problemen om de bal te vangen. Ciobotaru is nu in balbezit. Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rubint met een harde bal richting middenveld. Hâldan kopt de bal weg. Gassen is nu in balbezit. Klungelig pakt Gassen de bal. Gassen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tenev is nu in balbezit. Tenev speelt de bal door. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen schiet op doel. Morvay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:9

76e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev met een sublieme pass. Pecev heeft problemen om de bal te vangen. Pecev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gassen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:10

83e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Hâldan geeft de bal voor. Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassen draait met de bal, schiet en ... Rubint bokst de bal weg.

84e minuut.
Tenev rent richting de bal. Tenev passt de bal met de wreef. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lettrich de bal onder controle te krijgen. Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rubint niet meer kan verder spelen. Bicskei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 82%, Juventus FC 1897 18%.
Pátkai Torpedó - Juventus FC 1897 0:10