Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Pátkai Torpedó
5-2-3-új Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
35 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Lettrich rent richting de bal. da Europa onderschept slim de pass. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu draait met de bal, schiet en ... Bicskei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 1:0

2e minuut.
Osváth met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér passt de bal in één keer door. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Veér rent richting de bal. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér rent richting de bal. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rupała trapt de bal weg. Miriuta heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Uzakatan onderschept slim de pass. Uzakatan speelt de bal door. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. Bicskei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Harkányi geeft de bal voor. Inworp. Pecev met de inworp. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 2:0

16e minuut.
Tenev rent richting de bal. Tenev passt de bal met de wreef. Morvay verovert de bal door een tackle van achteren. Pecev is nu in balbezit. Pecev draait met de bal, schiet en ... Bicskei bokst de bal weg.

23e minuut.
Tenev geeft een hoge lob. da Europa rent richting de bal. Harkányi onderschept slim de pass. Pecev is nu in balbezit. Pecev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Harkányi verovert de bal door een tackle van achteren. Harkányi speelt de bal door. Morvay rent richting de bal. da Europa onderschept slim de pass. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Bicskei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 3:0

39e minuut.
Lettrich geeft een lange en hoge pass. da Europa probeert de bal aan de voet te houden. Uzakatan is nu in balbezit. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tenev probeert de bal aan de voet te houden. Osváth rent richting de bal. Met opzet legt Hâldan zijn tegenspeler op de grond. Hâldan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Uzakatan geeft een lange en hoge pass. da Europa kopt de bal weg. Pecev is nu in balbezit. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Bicskei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 29%, Pátkai Torpedó 71%.
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 3:0

47e minuut.
Morvay met een harde bal richting middenveld. Osváth probeert de bal met de borst te controleren. Hâldan geeft een hoge lob. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Tenev probeert naar een medespeler te passen. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Bicskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 4:0

55e minuut.
Hâldan met een sublieme pass. Uzakatan met een sublieme pass. Pecev is nu in balbezit. Pecev draait met de bal, schiet en ... Bicskei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 5:0

58e minuut.
Madaras met een snelle inworp. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth geeft een hoge lob. Zelnik is nu in balbezit. Zelnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lettrich geeft de bal voor. Hâldan heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan met een sublieme pass. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 6:0

66e minuut.
Uzakatan kopt de bal weg. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu passt de bal met de wreef. Pecev rent richting de bal. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu geeft een lange en hoge pass. Pecev rent richting de bal. Pecev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Harkányi is nu in balbezit. Pecev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miriuta. Miriuta krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Morvay kopt de bal weg. Uzakatan heeft problemen om de bal te vangen. Uzakatan speelt de bal door. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 7:0

77e minuut.
Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan geeft een lange en hoge pass. Tenev kopt de bal weg. Pecev is nu in balbezit. Pecev schiet op doel. Bicskei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 8:0

78e minuut.
Pâslaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan geeft een hoge lob. Pecev is nu in balbezit. Pecev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pâslaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Madaras met een snelle inworp. Osváth is nu in balbezit. Osváth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa geeft een hoge lob. Sîrbu rent richting de bal. da Europa rent richting de bal. da Europa draait met de bal, schiet en ... Bicskei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 9:0

84e minuut.
Király rent richting de bal. Sîrbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sîrbu probeert naar een medespeler te passen. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sîrbu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sîrbu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 10:0

89e minuut.
Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth onderschept slim de pass. Met opzet legt Hâldan zijn tegenspeler op de grond. Hâldan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 35%, Pátkai Torpedó 65%.
Juventus FC 1897 - Pátkai Torpedó 10:0