Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VaDaK SE Tapolcafői SE
Normal Tactiek próba
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Pomianowski onderschept slim de pass. Pomianowski speelt de bal door. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Krúdy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Petróczi controleert de bal met de borst. Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:1

16e minuut.
Tiber rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hilă de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski passt de bal met de wreef. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Novák de bal. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pomianowski de bal. Pomianowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pálfy kopt de bal weg. Cheimonetos geeft een hoge lob. Pomianowski kopt de bal weg. Hilă is nu in balbezit. Hilă draait met de bal, schiet en ... Krúdy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:3

33e minuut.
Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheimonetos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Makra de bal. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ördekçioğlu geeft de bal voor. Hilă kopt de bal weg. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:4

45e minuut.
Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 83%, Tapolcafői SE 17%.
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:4

46e minuut.
Hilă passt de bal zonder na te denken. Pomianowski is nu in balbezit. De Sutter probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Pomianowski is nu in balbezit. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Ördekçioğlu onderschept slim de pass. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tiber probeert de bal aan de voet te houden. Somló is nu in balbezit. Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski geeft de bal voor. Ördekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cheimonetos kopt de bal weg. Daar is Kovári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalski rent richting de bal. Skalski passt de bal in één keer door. Hilă speelt de bal door. Paal!

73e minuut.
Somló geeft een hoge lob. Duarte geeft een hoge lob. Pomianowski kopt de bal weg. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hilă is nu in balbezit. Paal! Ördekçioğlu is nu in balbezit. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:5

76e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Pálfy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandoval met een snel genomen vrije trap. Hemrich onderschept slim de pass. Hilă rent richting de bal. Hilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skalski met een sublieme pass. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter speelt de bal door. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cheimonetos speelt de bal door. Hilă rent richting de bal. Hilă passt de bal in één keer door. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski draait met de bal, schiet en ... Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Pomianowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 81%, Tapolcafői SE 19%.
VaDaK SE - Tapolcafői SE 0:6