Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Légió FC Pátkai Torpedó
Sokker Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.2
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva passt de bal zonder na te denken. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Koszakow geeft de bal voor. Harkányi heeft problemen om de bal te vangen. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morvay de bal onder controle te krijgen. Paal!

8e minuut.
Inworp. Caifeng met een snelle inworp. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Bicskei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Boella onderschept slim de pass. Boella met een sublieme pass. Caifeng met een sublieme pass. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cordova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova met een sublieme pass. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. Bicskei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 1:0

30e minuut.
Cordova met een sublieme pass. Klungelig pakt Árva de bal. Árva geeft een hoge lob. Koszakow kan de bal niet met de borst controleren. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupiński met een snelle inworp. Cordova rent richting de bal. Cordova passt de bal met de wreef. Carciofoli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow passt de bal in één keer door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 3:0

37e minuut.
Morvay is nu in balbezit. Morvay geeft een hoge lob. Cordova rent richting de bal. Cordova geeft de bal voor. Árva heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boella kopt de bal weg. Klungelig pakt Lettrich de bal. Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 4:0

39e minuut.
Veér heeft problemen om de bal te vangen. Király rent richting de bal. Koszakow begaat een overtreding. Koszakow krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Cordova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ... Bicskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 5:0

44e minuut.
Caifeng is nu in balbezit. Caifeng speelt de bal door. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Bicskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 21%, Pátkai Torpedó 79%.
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 6:0

49e minuut.
Harkányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva onderschept slim de pass. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Bicskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bicskei trapt de bal weg. Caifeng kopt de bal weg. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow geeft de bal voor. Bicskei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 7:0

53e minuut.
Cordova geeft een lange en hoge pass. Koszakow is nu in balbezit. Morvay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszakow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Árva neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 8:0

54e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Király. Koszakow raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordova zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Árva maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Krupiński met een snelle inworp. Daar is Cordova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordova geeft de bal voor. Daar is Koszakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordova neemt de hoekschop. Morvay is nu in balbezit. Árva onderschept slim de pass. Árva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cordova rent richting de bal. Cordova geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Harkányi de bal onder controle te krijgen. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Árva is nu in balbezit. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 9:0

64e minuut.
Daar is Harkányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta passt de bal met de wreef. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carciofoli onderschept slim de pass. Carciofoli speelt de bal door. Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva onderschept slim de pass. Árva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carciofoli onderschept slim de pass. Carciofoli met een sublieme pass. Morvay rent richting de bal. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva draait met de bal, schiet en ... Bicskei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli passt de bal met de wreef. Cordova rent richting de bal. Cordova schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 10:0

80e minuut.
Doeltrap. Bicskei trapt de bal weg. Carciofoli kopt de bal weg. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Bicskei bokst de bal weg. Klungelig pakt Morvay de bal. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 11:0

85e minuut.
Cordova geeft een lange en hoge pass. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Király is nu in balbezit. Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow schiet op doel. Bicskei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Madaras is nu in balbezit. Slepička verovert de bal door een tackle van achteren. Slepička met een sublieme pass. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli geeft een lange en hoge pass. Bicskei bokst de bal weg. Klungelig pakt Morvay de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 12:0

89e minuut.
Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Caifeng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lettrich de bal. Árva is nu in balbezit. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 12%, Pátkai Torpedó 88%.
Óbudai Légió FC - Pátkai Torpedó 13:0