Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó Óbudai Légió FC
Normal Tactiek Sokker
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Carciofoli speelt de bal door. Rózsa speelt de bal door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:1

3e minuut.
Rózsa is nu in balbezit. Rózsa passt de bal met de wreef. Carciofoli speelt de bal door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:2

16e minuut.
Rózsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rózsa passt de bal met de wreef. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Morvay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Árva is nu in balbezit. Árva draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:3

21e minuut.
Rózsa geeft een lange en hoge pass. Koszakow rent richting de bal. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow schiet op doel. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:4

29e minuut.
Árva rent richting de bal. Koszakow rent richting de bal. Árva is nu in balbezit. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Rubint bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Morvay geeft een lange en hoge pass. Somfai is nu in balbezit. Veér schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veér krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Caifeng geeft de bal voor. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa passt de bal zonder na te denken. Koszakow rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rózsa neemt de hoekschop. Király heeft problemen om de bal te vangen. Árva onderschept slim de pass. Árva draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:5

34e minuut.
Caifeng is nu in balbezit. Caifeng probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:6

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Koszakow de bal onder controle te krijgen. Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli geeft de bal voor. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carciofoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Rózsa de bal. Árva met een sublieme pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Caifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Caifeng speelt de bal door. Árva heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Harkányi verovert de bal door een tackle van achteren. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft de bal voor. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 80%, Óbudai Légió FC 20%.
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:7

50e minuut.
Miriuta heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszakow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Árva legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:8

52e minuut.
Slepička geeft de bal voor. Klungelig pakt Lettrich de bal. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Lettrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:9

55e minuut.
Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Carciofoli speelt de bal door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Paal! Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rózsa passt de bal met de wreef. Carciofoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carciofoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rózsa de bal. Rózsa geeft een hoge lob. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Caifeng heeft problemen om de bal te vangen. Caifeng probeert naar een medespeler te passen. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Somfai passt de bal zonder na te denken. Caifeng rent richting de bal. Caifeng passt de bal met de wreef. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lettrich de bal. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:10

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rubint niet meer kan verder spelen. Bicskei komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth passt de bal met de wreef. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva onderschept slim de pass. Árva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rózsa met de inworp. Koszakow geeft een hoge lob. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:11

89e minuut.
Klungelig pakt Caifeng de bal. Caifeng speelt de bal door. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow schiet op doel. Bicskei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lettrich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caifeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszakow rent richting de bal. Koszakow geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 74%, Óbudai Légió FC 26%.
Pátkai Torpedó - Óbudai Légió FC 0:11