Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvant FC Juventus FC 1897
Normal Tactiek 5-2-3-új
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.7 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Inworp. Pecev met een snelle inworp. Csokonay verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:1

10e minuut.
Uzakatan met een sublieme pass. Tenev met een sublieme pass. da Europa heeft problemen om de bal te vangen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Tomkovics de bal. Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan passt de bal in één keer door. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Csokonay rent richting de bal. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev met een sublieme pass. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sîrbu is nu in balbezit. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sîrbu de bal onder controle te krijgen. Hâldan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zsebe rent richting de bal. Bebis verovert de bal door een tackle van achteren. Bebis met een sublieme pass. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tenev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecev is nu in balbezit. Pecev passt de bal in één keer door. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bán geeft een hoge lob. Inworp. Sîrbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:3

30e minuut.
da Europa is nu in balbezit. da Europa passt de bal in één keer door. Pecev rent richting de bal. Pecev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:4

32e minuut.
Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan geeft de bal voor. Göncz rent richting de bal. da Europa onderschept slim de pass. da Europa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pecev rent richting de bal. Pecev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:5

45e minuut.
Tenev passt de bal met de wreef. Uzakatan speelt de bal door. Pecev rent richting de bal. Pecev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Göncz de bal onder controle te krijgen. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 67%, Juventus FC 1897 33%.
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:5

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Bujtor de bal onder controle te krijgen. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu passt de bal in één keer door. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Uzakatan speelt de bal door. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt da Europa de bal. da Europa schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pâslaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Bujtor de bal. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Bán probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:6

55e minuut.
Sîrbu geeft de bal voor. Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:7

62e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Bán kopt de bal weg. Pecev rent richting de bal. Pecev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:8

66e minuut.
Uzakatan met een sublieme pass. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev passt de bal in één keer door. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Uzakatan met een sublieme pass. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa passt de bal met de wreef. Sîrbu probeert de bal met de borst te controleren. Sîrbu schiet op doel. Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hâldan passt de bal met de wreef. Tenev met een sublieme pass. da Europa is nu in balbezit. Daar is da Europa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai begaat een overtreding. Pecev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tenev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:9

89e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Tenev verovert de bal door een tackle van achteren. Tenev met een sublieme pass. Pecev heeft problemen om de bal te vangen. Pecev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 77%, Juventus FC 1897 23%.
Kvant FC - Juventus FC 1897 0:9