Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Kvant FC
5-2-3-új Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tenev passt de bal in één keer door. Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pecev rent richting de bal. Pecev met een sublieme pass. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ... Bausz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 1:0

8e minuut.
Somorjai rent richting de bal. Pecev onderschept slim de pass. Pecev speelt de bal door. da Europa rent richting de bal. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Tenev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Somorjai de bal onder controle te krijgen. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 2:0

9e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Zsebe heeft problemen om de bal te vangen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev draait met de bal, schiet en ... Bausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sîrbu passt de bal met de wreef. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Bausz probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Göncz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 3:0

13e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. da Europa kopt de bal weg. Pecev probeert de bal aan de voet te houden. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Bausz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Sîrbu met de inworp. Uzakatan rent richting de bal. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tenev passt de bal zonder na te denken. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Uzakatan geeft een lange en hoge pass. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sîrbu zal de hoekschop nemen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai begaat een overtreding. Somorjai krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Tenev verovert de bal door een tackle van achteren. Tenev passt de bal zonder na te denken. Pecev rent richting de bal. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pecev kopt de bal weg. Klungelig pakt Hâldan de bal. Tenev probeert naar een medespeler te passen. Pecev is nu in balbezit. Pecev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bausz trapt de bal weg. Hâldan kopt de bal weg. Somorjai heeft problemen om de bal te vangen. Pecev verovert de bal door een tackle van achteren. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Göncz geeft een hoge lob. Inworp. Tenev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecev is nu in balbezit. Pecev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 4:0

29e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev passt de bal in één keer door. Uzakatan speelt de bal door. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Uzakatan met een sublieme pass. Sîrbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Europa rent richting de bal. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pecev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan probeert naar een medespeler te passen. Csokonay is nu in balbezit. Pecev rent richting de bal. Pecev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sîrbu kopt de bal weg. Uzakatan geeft een lange en hoge pass. Göncz heeft problemen om de bal te vangen. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev rent richting de bal. Pecev rent richting de bal. Pecev draait met de bal, schiet en ... Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sîrbu met de inworp. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Sîrbu de bal. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Pecev is nu in balbezit. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Bausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Tenev geeft een lange en hoge pass. Pecev is nu in balbezit. Pecev draait met de bal, schiet en ... Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 6:0

45e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenev. Tenev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 29%, Kvant FC 71%.
Juventus FC 1897 - Kvant FC 6:0

47e minuut.
Uzakatan kopt de bal weg. Bán heeft problemen om de bal te vangen. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu schiet op doel. Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 7:0

52e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa is nu in balbezit. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev schiet op doel. Göncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 8:0

56e minuut.
Pâslaru met de inworp. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan passt de bal in één keer door. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Hâldan de bal. Csokonay rent richting de bal. Hâldan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hâldan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Göncz heeft problemen om de bal te vangen. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan speelt de bal door. Klungelig pakt da Europa de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Klungelig pakt Pecev de bal. Tenev is nu in balbezit. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 9:0

65e minuut.
Zsebe passt de bal met de wreef. Bán is nu in balbezit. Szegő is nu in balbezit. Sîrbu onderschept slim de pass. Sîrbu schiet op doel. Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan geeft een hoge lob. Bán is nu in balbezit. da Europa verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 10:0

73e minuut.
Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Uzakatan speelt de bal door. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev draait met de bal, schiet en ... Göncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sîrbu passt de bal zonder na te denken. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 11:0

79e minuut.
Uzakatan passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal zonder na te denken. Pecev is nu in balbezit. Pecev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tenev onderschept slim de pass. Tenev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Göncz de bal. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Csokonay passt de bal in één keer door. Hâldan met een sublieme pass. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
da Europa passt de bal zonder na te denken. Uzakatan is nu in balbezit. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu draait met de bal, schiet en ... Bán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Kvant FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 30%, Kvant FC 70%.
Juventus FC 1897 - Kvant FC 12:0