Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VaDaK SE Óbudai Légió FC
Normal Tactiek Sokker
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Lang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Árva de bal. Makra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Árva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Árva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:1

14e minuut.
Caifeng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rózsa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. Cordova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Boella onderschept slim de pass. Boella met een sublieme pass. Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Árva rent richting de bal. Makra is nu in balbezit. Árva onderschept slim de pass. Árva haalt uit met een fantastische trap. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:2

27e minuut.
Ürmösi passt de bal zonder na te denken. Hudák controleert de bal met de borst. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pálfy kopt de bal weg. Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli passt de bal met de wreef. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cordova geeft de bal voor. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:3

44e minuut.
Cordova passt de bal zonder na te denken. Carciofoli geeft een lange en hoge pass. Dibáczy kopt de bal weg. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 67%, Óbudai Légió FC 33%.
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:3

49e minuut.
Ürmösi rent richting de bal. Slepička onderschept slim de pass. Kovári verovert de bal door een tackle van achteren. Ürmösi is nu in balbezit. Ürmösi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Cordova met de inworp. Lang geeft een lange en hoge pass. Makra rent richting de bal. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:4

79e minuut.
Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa passt de bal zonder na te denken. Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Rózsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli haalt uit met een fantastische trap. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:5

83e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli speelt de bal door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Novák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 77%, Óbudai Légió FC 23%.
VaDaK SE - Óbudai Légió FC 0:6