Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Légió FC VaDaK SE
Sokker Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 16.2
uitstekend Schieten slecht
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Carciofoli de bal onder controle te krijgen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva passt de bal in één keer door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 1:0

4e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Árva rent richting de bal. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rózsa speelt de bal door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow passt de bal zonder na te denken. Árva is nu in balbezit. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 2:0

11e minuut.
Carciofoli speelt de bal door. Cordova is nu in balbezit. Cordova geeft de bal voor. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Krúdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 3:0

15e minuut.
Somló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva onderschept slim de pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 4:0

17e minuut.
Árva probeert naar een medespeler te passen. Cordova met een sublieme pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 5:0

22e minuut.
Carciofoli probeert de bal aan de voet te houden. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow met een sublieme pass. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ... Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Krúdy probeert naar een medespeler te passen. Boella kopt de bal weg. Árva heeft problemen om de bal te vangen. Árva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Makra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordova neemt de hoekschop. Klungelig pakt Somló de bal. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 6:0

36e minuut.
Carciofoli kopt de bal weg. Petróczi rent richting de bal. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva schiet op doel. Koszakow probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Árva is nu in balbezit. Árva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 29%, VaDaK SE 71%.
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 7:0

53e minuut.
Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Novák is nu in balbezit. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva draait met de bal, schiet en ... Koszakow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva passt de bal met de wreef. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 8:0

58e minuut.
Kovári speelt de bal door. Dibáczy is nu in balbezit. Rózsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dibáczy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dibáczy kan niet meer verder spelen. Hemrich komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Major met een sublieme pass. Cordova rent richting de bal. Cordova passt de bal met de wreef. Árva is nu in balbezit. Árva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Slepička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rózsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózsa speelt de bal door. Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli met een sublieme pass. Petróczi rent richting de bal. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 9:0

72e minuut.
Tiber is nu in balbezit. Carciofoli onderschept slim de pass. Carciofoli passt de bal met de wreef. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 10:0

74e minuut.
Cordova speelt de bal door. Daar is Koszakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszakow speelt de bal door. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. Krúdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli passt de bal met de wreef. Rózsa speelt de bal door. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carciofoli geeft een lange en hoge pass. Pénzes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Krúdy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 11:0

89e minuut.
Carciofoli passt de bal met de wreef. Daar is Cordova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordova met een sublieme pass. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 24%, VaDaK SE 76%.
Óbudai Légió FC - VaDaK SE 11:0