Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó Tapolcafői SE
Normal Tactiek próba
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
De Sutter met een sublieme pass. Ördekçioğlu rent richting de bal. Lettrich rent richting de bal. Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ördekçioğlu geeft een hoge lob. Rubint met een sublieme pass. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu geeft de bal voor. Pomianowski springt en kopt de bal. Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:1

23e minuut.
Lettrich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sutter geeft een hoge lob. Ördekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski schiet op doel. Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:2

40e minuut.
Hilă heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal zonder na te denken. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:3

45e minuut.
Veér is nu in balbezit. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi geeft een lange en hoge pass. Ördekçioğlu controleert de bal met de borst. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 82%, Tapolcafői SE 18%.
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:3

48e minuut.
Király rent richting de bal. Skalski onderschept slim de pass. Skalski met een sublieme pass. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu schiet op doel. Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Király de bal. Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski speelt de bal door. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Morvay passt de bal zonder na te denken. Daar is Ördekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettrich is nu in balbezit. Ördekçioğlu onderschept slim de pass. Ördekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Pomianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomianowski passt de bal met de wreef. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:4

63e minuut.
Skalski rent richting de bal. Skalski geeft een lange en hoge pass. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski draait met de bal, schiet en ... Rubint werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:5

68e minuut.
Skalski passt de bal met de wreef. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter met een sublieme pass. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:6

72e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu geeft de bal voor. Pomianowski rent richting de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
De Sutter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Eötvös onderschept slim de pass. Eötvös geeft de bal voor. Skalski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Osváth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Duarte met een snelle inworp. Skalski geeft een hoge lob. Ördekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ördekçioğlu schiet op doel. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:7

90e minuut.
Osváth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulkai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 83%, Tapolcafői SE 17%.
Pátkai Torpedó - Tapolcafői SE 0:7