Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvant FC Óbudai Légió FC
Normal Tactiek Sokker
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Cordova verovert de bal door een tackle van achteren. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel. Bausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:1

9e minuut.
Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zsebe de bal. Csokonay is nu in balbezit. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Carciofoli passt de bal zonder na te denken. Koszakow rent richting de bal. Árva is nu in balbezit. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:2

15e minuut.
Szegő bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow speelt de bal door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ... Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:3

19e minuut.
Krupiński rent richting de bal. Krupiński geeft de bal voor. Koszakow kopt de bal weg. Árva heeft problemen om de bal te vangen. Árva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:4

23e minuut.
Cordova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordova passt de bal zonder na te denken. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Bausz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:5

25e minuut.
Szegő geeft een lange en hoge pass. Rózsa controleert de bal met de borst. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Bán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cordova neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bujtor de bal. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva schiet op doel. Bausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rózsa verovert de bal door een tackle van achteren. Carciofoli met een sublieme pass. Bán rent richting de bal. Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Bausz bokst de bal weg.

27e minuut.
Slepička geeft de bal voor. Bán heeft problemen om de bal te vangen. Csokonay rent richting de bal. Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Bausz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cordova speelt de bal door. Bujtor rent richting de bal. Árva onderschept slim de pass. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Somlai is nu in balbezit. Carciofoli onderschept slim de pass. Carciofoli speelt de bal door. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:6

36e minuut.
Csokonay rent richting de bal. Carciofoli rent richting de bal. Carciofoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Árva de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Koszakow passt de bal zonder na te denken. Árva is nu in balbezit. Árva haalt uit met een fantastische trap. Bausz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:7

41e minuut.
Carciofoli onderschept slim de pass. Carciofoli probeert naar een medespeler te passen. Rózsa met een sublieme pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koszakow de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Bán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 82%, Óbudai Légió FC 18%.
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:7

51e minuut.
Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz is nu in balbezit. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Csokonay rent richting de bal. Boella onderschept slim de pass. Boella passt de bal in één keer door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rózsa kopt de bal weg. Koszakow rent richting de bal. Koszakow speelt de bal door. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:8

57e minuut.
Somorjai is nu in balbezit. Árva onderschept slim de pass. Árva passt de bal in één keer door. Cordova rent richting de bal. Cordova geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Tomkovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński geeft de bal voor. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Koszakow rent richting de bal. Koszakow speelt de bal door. Árva is nu in balbezit. Árva haalt uit met een fantastische trap. Bausz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:9

75e minuut.
Somorjai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krupiński met een snelle inworp. Cordova geeft de bal voor. Koszakow maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózsa rent richting de bal. Rózsa met een sublieme pass. Koszakow controleert de bal met de borst. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvant FC 78%, Óbudai Légió FC 22%.
Kvant FC - Óbudai Légió FC 0:10