Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 VaDaK SE
5-2-3-új Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 14.2
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Novák passt de bal zonder na te denken. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa geeft een lange en hoge pass. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber probeert naar een medespeler te passen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev geeft een lange en hoge pass. Petróczi bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa verovert de bal door een tackle van achteren. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pecev onderschept slim de pass. Pecev geeft de bal voor. Daar is Petróczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa rent richting de bal. da Europa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan speelt de bal door. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tenev is nu in balbezit. Tenev speelt de bal door. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Makra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Uzakatan met een sublieme pass. da Europa is nu in balbezit. da Europa geeft een hoge lob. Pecev rent richting de bal. Pecev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Pecev met de inworp. da Europa is nu in balbezit. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu draait met de bal, schiet en ... Krúdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan speelt de bal door. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 1:0

39e minuut.
Uzakatan met de inworp. Tenev met een sublieme pass. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu schiet op doel. Petróczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bebis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálfy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovári is nu in balbezit. Kovári geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
da Europa passt de bal in één keer door. Tenev met een sublieme pass. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 24%, VaDaK SE 76%.
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 2:0

47e minuut.
Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Tenev rent richting de bal. Tenev probeert naar een medespeler te passen. Pecev is nu in balbezit. Pecev draait met de bal, schiet en ... Krúdy bokst de bal weg.

48e minuut.
Uzakatan rent richting de bal. Uzakatan met een sublieme pass. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu onderschept slim de pass. Sîrbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Petróczi trapt de bal weg. Pénzes is nu in balbezit. Uzakatan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzakatan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Uzakatan onderschept slim de pass. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 3:0

54e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru passt de bal zonder na te denken. Tenev probeert naar een medespeler te passen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 4:0

64e minuut.
Hâldan passt de bal in één keer door. Tenev rent richting de bal. Tenev probeert naar een medespeler te passen. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tenev rent richting de bal. Tenev passt de bal zonder na te denken. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Makra de bal. Krúdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tenev speelt de bal door. Daar is Pecev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecev passt de bal zonder na te denken. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hâldan onderschept slim de pass. Tenev met een sublieme pass. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 5:0

79e minuut.
Burzawa geeft een hoge lob. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev passt de bal in één keer door. Petróczi probeert de bal aan de voet te houden. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 26%, VaDaK SE 74%.
Juventus FC 1897 - VaDaK SE 6:0