Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VaDaK SE Juventus FC 1897
Normal Tactiek 5-2-3-új
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 34.6
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Pecev probeert de bal aan de voet te houden. Novák onderschept slim de pass. Hâldan probeert naar een medespeler te passen. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:1

7e minuut.
Kovári is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru speelt de bal door. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Krúdy bokst de bal weg.

8e minuut.
Makra geeft een lange en hoge pass. Hâldan kopt de bal weg. Daar is Petróczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Europa is nu in balbezit. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:2

18e minuut.
Sîrbu draait met de bal, schiet en ... Makra heeft problemen om de bal te vangen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sîrbu met een snelle inworp. Uzakatan rent richting de bal. Tenev geeft een lange en hoge pass. Krúdy bokst de bal weg. Krúdy met een sublieme pass. Uzakatan kopt de bal weg. Dibáczy rent richting de bal. da Europa onderschept slim de pass. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan passt de bal in één keer door. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel. Krúdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:3

33e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal zonder na te denken. Sîrbu is nu in balbezit. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel. Krúdy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 87%, Juventus FC 1897 13%.
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:3

48e minuut.
Tenev kopt de bal weg. Pecev heeft problemen om de bal te vangen. da Europa rent richting de bal. da Europa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:4

60e minuut.
Uzakatan met de inworp. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev probeert naar een medespeler te passen. Pecev is nu in balbezit. Pecev haalt uit met een fantastische trap. Krúdy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sîrbu onderschept slim de pass. Sîrbu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pecev de bal. da Europa rent richting de bal. da Europa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Makra rent richting de bal. Makra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pecev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Uzakatan heeft problemen om de bal te vangen. Uzakatan geeft de bal voor. Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecev is nu in balbezit. Pecev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:5

76e minuut.
Sîrbu onderschept slim de pass. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VaDaK SE 77%, Juventus FC 1897 23%.
VaDaK SE - Juventus FC 1897 0:5