Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United F.C. mufc Pátkai Torpedó
qwe Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal met de wreef. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Király de bal. Pivotto speelt de bal door. Plutko probeert naar een medespeler te passen. Aouate rent richting de bal. Aouate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Osváth de bal. Osváth passt de bal in één keer door. Daar is Morvay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 2:0

10e minuut.
Feldtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtmann passt de bal met de wreef. Plutko met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Plutko probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Plutko passt de bal met de wreef. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams passt de bal met de wreef. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Williams speelt de bal door. Daar is Plutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plutko probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rubint bokst de bal weg.

18e minuut.
Morvay onderschept slim de pass. Morvay geeft de bal voor. Klungelig pakt Feldtmann de bal. Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Harkányi kopt de bal weg. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Plutko met een snelle inworp. Williams met een sublieme pass. Plutko probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Plutko is nu in balbezit. Plutko passt de bal met de wreef. Aouate is nu in balbezit. Aouate haalt uit met een fantastische trap. Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 3:0

25e minuut.
Feldtmann rent richting de bal. Daar is Aouate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aouate passt de bal in één keer door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Plutko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Plutko geeft een hoge lob. Lettrich heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi onderschept slim de pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal met de wreef. Zelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams onderschept slim de pass. Williams geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Jenőfi de bal. Plutko rent richting de bal. Plutko passt de bal zonder na te denken. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Williams speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 19%, Pátkai Torpedó 81%.
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 4:0

47e minuut.
Aouate draait met de bal, schiet en ... Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate rent richting de bal. Aouate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi passt de bal zonder na te denken. Plutko rent richting de bal. Plutko draait met de bal, schiet en ... Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 5:0

54e minuut.
Williams met een snelle inworp. Plutko rent richting de bal. Plutko geeft een lange en hoge pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 6:0

56e minuut.
Aouate kopt de bal weg. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Feldtmann is nu in balbezit. Feldtmann probeert naar een medespeler te passen. Plutko met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aouate is nu in balbezit. Aouate geeft een hoge lob. Jenőfi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 7:0

61e minuut.
Klungelig pakt Feldtmann de bal. Aouate rent richting de bal. Aouate geeft de bal voor. Jenőfi is nu in balbezit. Morvay controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Aouate de bal. Eötvös is nu in balbezit. Eötvös geeft de bal voor. Pivotto rent richting de bal. Pivotto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Plutko speelt de bal door. Feldtmann speelt de bal door. Klungelig pakt Harkányi de bal. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtmann met een snelle inworp. Aouate met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Plutko geeft een lange en hoge pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Király onderschept slim de pass. Aouate onderschept slim de pass. Aouate speelt de bal door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Lettrich trapt de bal weg. Feldtmann kopt de bal weg. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Williams geeft de bal voor. Jenőfi rent richting de bal. Lettrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenőfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jenőfi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Aouate kan de bal niet met de borst controleren. Aouate met een sublieme pass. Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Jenőfi krijgt zijn hoofd ertegen. Rubint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 8:0

88e minuut.
Lettrich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aouate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenőfi probeert de bal met de borst te controleren. Jenőfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams geeft de bal voor. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi krijgt zijn hoofd ertegen. Rubint werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 11%, Pátkai Torpedó 89%.
Manchester United F.C. mufc - Pátkai Torpedó 9:0