Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pátkai Torpedó Manchester United F.C. mufc
Normal Tactiek qwe
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Feldtmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate geeft een lange en hoge pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:1

9e minuut.
Plutko met een sublieme pass. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aouate passt de bal in één keer door. Williams speelt de bal door. Plutko probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Madaras rent richting de bal. Aouate verovert de bal door een tackle van achteren. Aouate speelt de bal door. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Madaras rent richting de bal. Feldtmann onderschept slim de pass. Feldtmann geeft een lange en hoge pass. Plutko is nu in balbezit. Plutko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plutko de bal. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:2

31e minuut.
Williams onderschept slim de pass. Williams speelt de bal door. Daar is Aouate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aouate haalt uit met een fantastische trap. Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:3

32e minuut.
Inworp. Plutko met een snelle inworp. Williams met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Király probeert naar een medespeler te passen. Aouate is nu in balbezit. Aouate speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi schiet op doel. Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Plutko rent richting de bal. Plutko geeft een lange en hoge pass. Aouate is nu in balbezit. Aouate schiet op doel. Rubint maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Pivotto is nu in balbezit. Pivotto passt de bal met de wreef. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Aouate de bal. Aouate met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rubint bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 76%, Manchester United F.C. mufc 24%.
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:4

47e minuut.
Pivotto rent richting de bal. Pivotto passt de bal zonder na te denken. Lettrich is nu in balbezit. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rubint trapt de bal weg van het doel. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rubint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate onderschept slim de pass. Jenőfi is nu in balbezit. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass. Lettrich heeft problemen om de bal te vangen. Aouate is nu in balbezit. Aouate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Plutko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williams met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Plutko onderschept slim de pass. Plutko speelt de bal door. Aouate met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi schiet op doel. Rubint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Aouate rent richting de bal. Aouate passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:5

65e minuut.
Jenőfi rent richting de bal. Plutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutko heeft problemen om de bal te vangen. Plutko draait met de bal, schiet en ... Rubint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:6

69e minuut.
Feldtmann passt de bal met de wreef. Aouate speelt de bal door. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. Rubint werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:7

70e minuut.
Aouate onderschept slim de pass. Aouate geeft een hoge lob. Lettrich kopt de bal weg. Plutko is nu in balbezit. Plutko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rubint met een harde bal richting middenveld. Feldtmann kopt de bal weg. Eötvös is nu in balbezit. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Rubint bokst de bal weg.

75e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aouate de bal. Aouate speelt de bal door. Jenőfi kan de bal niet met de borst controleren. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:8

77e minuut.
Feldtmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Plutko geeft de bal voor. Aouate kopt de bal weg. Morvay heeft problemen om de bal te vangen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Plutko is nu in balbezit. Plutko speelt de bal door. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:9

86e minuut.
Veér onderschept slim de pass. Aouate onderschept slim de pass. Aouate passt de bal met de wreef. Plutko rent richting de bal. Plutko geeft een lange en hoge pass. Rubint bokst de bal weg.

90e minuut.
Feldtmann kopt de bal weg. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal zonder na te denken. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pátkai Torpedó 85%, Manchester United F.C. mufc 15%.
Pátkai Torpedó - Manchester United F.C. mufc 0:10