Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King LegendaryAllStars
:) Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Albertocchi met een sublieme pass. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich passt de bal met de wreef. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kostrubski rent richting de bal. Caixaria rent richting de bal. Caixaria passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caixaria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ónody komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Bellato verovert de bal door een tackle van achteren. Bellato passt de bal zonder na te denken. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas geeft een hoge lob. Daar is Siber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Başel kopt de bal weg. Ónody rent richting de bal. Bottani is nu in balbezit. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tamulski geeft een lange en hoge pass. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ... Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bottani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziemniak komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Żyłas rent richting de bal. Daar is Żyłas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matějka is nu in balbezit. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 35%, LegendaryAllStars 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Street King - LegendaryAllStars 0:0

62e minuut.
Kivihall bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich onderschept slim de pass. Radevich passt de bal met de wreef. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Radevich rent richting de bal. Radevich passt de bal met de wreef. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Başel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Návay komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zygmuntowicz schiet op doel. Gyurováth met een sublieme pass. Bellato controleert de bal met de borst. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - LegendaryAllStars 0:1

90e minuut.
Gouin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyłas met de inworp. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Street King - LegendaryAllStars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 39%, LegendaryAllStars 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Street King - LegendaryAllStars 1:1