Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Vuma
333333333333 Tactiek Vuma 1
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Bogaert met een sublieme pass. Cancelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Rusek de bal. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cancelo passt de bal zonder na te denken. Trida bereikt de bal nog maar net als eerste. Trida passt de bal in één keer door. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. Neşe bokst de bal weg. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Neşe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Vuma 1:0

39e minuut.
Rusek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cancelo met de inworp. Klungelig pakt Csabra de bal. Csabra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ruzsa heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa passt de bal in één keer door. Csabra rent richting de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Vuma 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 40%, Vuma 60%.
Lendület - Vuma 2:0

46e minuut.
Məhəmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhəmmədov passt de bal met de wreef. Tapaninen speelt de bal door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Milde rent richting de bal. Milde geeft een hoge lob. Arsenault heeft problemen om de bal te vangen. Kornek is nu in balbezit. Kornek draait met de bal, schiet en ... Tuskán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek geeft een hoge lob. Milde is nu in balbezit. Milde geeft een lange en hoge pass. Turtă kopt de bal weg. Tuskán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Petiulevičius geeft een lange en hoge pass. Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Tiisvelt rent richting de bal. Tiisvelt haalt uit met een fantastische trap. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Vuma 2:1

57e minuut.
Doeltrap. Neşe trapt de bal weg. Bogaert met een sublieme pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Neşe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rusek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen geeft een lange en hoge pass. Daar is Rusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Phương de bal. Ruzsa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jughashvili ... Strafschop! Jughashvili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ruzsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Turtă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă passt de bal zonder na te denken. Trida probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Vuma 3:1

77e minuut.
Petiulevičius met de inworp. Milde is nu in balbezit. Milde geeft de bal voor. Tiisvelt heeft problemen om de bal te vangen. Tiisvelt draait met de bal, schiet en ... Tuskán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tuskán probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa controleert de bal met de borst. Ruzsa passt de bal zonder na te denken. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra draait met de bal, schiet en ... Neşe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Vuma 4:1

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Neşe niet meer kan verder spelen. Bonati komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 35%, Vuma 65%.
Lendület - Vuma 4:1