Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC Behive Simulation
Normal Tactiek Sweep
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Cigány is nu in balbezit. Cigány probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Behive Simulation 0:1

40e minuut.
Lipták geeft een hoge lob. Aponyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponyi passt de bal zonder na te denken. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Behive Simulation 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 53%, Behive Simulation 47%.
Békás FC - Behive Simulation 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajáry met een snelle inworp. Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szokola de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gajáry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kollár de bal. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky schiet op doel. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Behive Simulation 1:2

72e minuut.
Klungelig pakt Mikó de bal. Mikó met een sublieme pass. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 22%, Behive Simulation 78%.
Békás FC - Behive Simulation 1:2