Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LegendaryAllStars Vuma
4Mc`2Scs1esző3 Tactiek Vuma 2
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 45.7
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ónody passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Nieddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Věžník met een sublieme pass. Ónody is nu in balbezit. Joclécio begaat een overtreding. Joclécio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gouin kopt de bal weg. Caixaria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joclécio. Caixaria moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Caixaria kan niet meer verder spelen. Kivihall komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Matějka geeft een hoge lob. Ónody probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarek is nu in balbezit. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Nieddu bokst de bal weg.

44e minuut.
Siber onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernambucano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alpízar rent richting de bal. Alpízar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 46%, Vuma 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LegendaryAllStars - Vuma 0:0

48e minuut.
Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizza rent richting de bal. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Vuma 1:0

53e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Rizza verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Vuma 2:0

60e minuut.
Başel speelt de bal door. Věžník speelt de bal door. Kivihall met een sublieme pass. Ónody rent richting de bal. Ónody draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Vuma 3:0

74e minuut.
Gouin rent richting de bal. Gouin geeft de bal voor. Alpízar geeft de bal voor. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Matějka rent richting de bal. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar met een sublieme pass. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Vuma 3:1

90e minuut.
Věžník verovert de bal door een tackle van achteren. Věžník met een sublieme pass. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Vuma 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 44%, Vuma 56%.
LegendaryAllStars - Vuma 4:1