Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Street King
333333333333 Tactiek :)
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.4 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Żyłas probeert de bal met de borst te controleren. Tapaninen onderschept slim de pass. Tapaninen met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ruzsa passt de bal met de wreef. Schovánek speelt de bal door. Trida met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Żyłas is nu in balbezit. Żyłas geeft een lange en hoge pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Seyidzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cancelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trida geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schovánek zijn tegenspeler op de grond. Płonka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radevich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Albertocchi passt de bal met de wreef. Radevich met een sublieme pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:1

42e minuut.
Żyłas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Turtă de bal onder controle te krijgen. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi geeft de bal voor. Płonka controleert de bal met de borst. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 57%, Street King 43%.
Lendület - Street King 0:2

47e minuut.
Arsenault met een sublieme pass. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen met een sublieme pass. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi geeft een hoge lob. Turtă kan de bal niet met de borst controleren. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:3

60e minuut.
Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth onderschept slim de pass. Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen geeft een hoge lob. Csabra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Czunyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albertocchi met een sublieme pass. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:4

63e minuut.
Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato onderschept slim de pass. Bellato geeft een hoge lob. Arsenault rent richting de bal. Żyłas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Żyłas passt de bal met de wreef. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka onderschept slim de pass. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:5

78e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Radevich met een sublieme pass. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile onderschept slim de pass. Kaile schiet op doel. Tuskán bokst de bal weg. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Street King 0:6

82e minuut.
Trida rent richting de bal. Bellato verovert de bal door een tackle van achteren. Bellato passt de bal zonder na te denken. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 57%, Street King 43%.
Lendület - Street King 0:6