Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King Lendület
:) Tactiek nmn
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Płonka passt de bal zonder na te denken. Bogaert rent richting de bal. Radevich maakt een afschuwelijke overtreding. Radevich krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ruzsa rent richting de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellato krijgt een gele kaart. Csabra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruzsa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Żyłas geeft de bal voor. Turtă is nu in balbezit. Płonka onderschept slim de pass. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Lendület 1:0

17e minuut.
Matics met een sublieme pass. Bellato is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Brazio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Street King - Lendület 1:1

26e minuut.
Gyurováth onderschept slim de pass. Gyurováth geeft een lange en hoge pass. Schovánek probeert de bal aan de voet te houden. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapaninen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radevich rent richting de bal. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Żyłas geeft een hoge lob. Daar is Arsenault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonka verovert de bal door een tackle van achteren. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Lendület 2:1

40e minuut.
Bellato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziemniak komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă geeft een lange en hoge pass. Ziemniak met een sublieme pass. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tuskán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 48%, Lendület 52%.
Street King - Lendület 2:1

48e minuut.
Żyłas is nu in balbezit. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Kaile heeft problemen om de bal te vangen. Kaile schiet op doel. Turtă probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Schovánek rent richting de bal. Schovánek speelt de bal door. Cancelo met een sublieme pass. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Brazio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bogaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa met een sublieme pass. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Csabra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gyurováth rent richting de bal. Ruzsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurováth. Gyurováth krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen passt de bal zonder na te denken. Bottani rent richting de bal. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bottani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak passt de bal zonder na te denken. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 56%, Lendület 44%.
Street King - Lendület 2:1