Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALTHAM FFC Behive Simulation
Sweep Tactiek Sweep
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Dankó is nu in balbezit. Fleming is nu in balbezit. Fleming passt de bal zonder na te denken. Zatykó rent richting de bal. Zatykó haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Szentannai geeft een lange en hoge pass. Banu kopt de bal weg. Zatykó is nu in balbezit. Zatykó passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kollár de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banu zal de hoekschop nemen. Fleming springt en kopt de bal. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Behive Simulation 1:0

13e minuut.
Albuşel met een sublieme pass. Petróczi rent richting de bal. Zatykó verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ... Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó rent richting de bal. Zatykó probeert naar een medespeler te passen. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albuşel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimek geeft een hoge lob. Zatykó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kollár probeert de bal aan de voet te houden. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fleming passt de bal met de wreef. Zatykó is nu in balbezit. Zatykó passt de bal in één keer door. Fleming probeert de bal met de borst te controleren. Fleming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 36%, Behive Simulation 64%.
WALTHAM FFC - Behive Simulation 1:0

47e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Zatykó is nu in balbezit. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó onderschept slim de pass. Zatykó speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Behive Simulation 2:0

50e minuut.
Pernadas met een sublieme pass. Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal in één keer door. Pimek heeft problemen om de bal te vangen. Pimek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pimek verovert de bal door een tackle van achteren. Pimek geeft een hoge lob. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albuşel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pernadas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zatykó de bal onder controle te krijgen. Kollár rent richting de bal. Zatykó verovert de bal door een tackle van achteren. Zatykó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza geeft een lange en hoge pass. Pimek met een sublieme pass. Fleming heeft problemen om de bal te vangen. Fleming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Behive Simulation 3:0

73e minuut.
Daar is Havrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrán speelt de bal door. Pimek rent richting de bal. Pimek geeft de bal voor. Klungelig pakt Fleming de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szentannai speelt de bal door. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zatykó de bal. Zatykó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Fleming geeft de bal voor. Zatykó is nu in balbezit. Schwarz rent richting de bal. Zatykó onderschept slim de pass. Zatykó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pimek rent richting de bal. Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal zonder na te denken. Zatykó is nu in balbezit. Zatykó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Behive Simulation 4:0

86e minuut.
Zatykó rent richting de bal. Zatykó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kollár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Zatykó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petróczi. Zatykó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zatykó rent richting de bal. Zatykó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 26%, Behive Simulation 74%.
WALTHAM FFC - Behive Simulation 4:0