Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC Újpesti Fociakadémia
Normal Tactiek Edzés
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Göndör onderschept slim de pass. Göndör met een sublieme pass. Lipták rent richting de bal. Fülep verovert de bal door een tackle van achteren. Fülep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Újpesti Fociakadémia 0:1

24e minuut.
Göndör rent richting de bal. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep schiet op doel. Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lipták probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kanyó speelt de bal door. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cigány krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 60%, Újpesti Fociakadémia 40%.
Békás FC - Újpesti Fociakadémia 0:1

46e minuut.
Vadász verovert de bal door een tackle van achteren. Vadász passt de bal in één keer door. Göndör is nu in balbezit. Göndör draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lipták de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Újpesti Fociakadémia 0:2

52e minuut.
Gajáry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balassa komt het veld opgelopen. Kaulics met de inworp. Kállai is nu in balbezit. Cigány maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cigány moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cigány schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Bohus geeft de bal voor. Kállai is nu in balbezit. Kállai speelt de bal door. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vadász passt de bal in één keer door. Mincza rent richting de bal. Fülep onderschept slim de pass. Fülep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Újpesti Fociakadémia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 54%, Újpesti Fociakadémia 46%.
Békás FC - Újpesti Fociakadémia 0:3