Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Békás FC
Edzés Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör verovert de bal door een tackle van achteren. Fülep is nu in balbezit. Fülep schiet op doel. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 1:0

6e minuut.
Gajáry rent richting de bal. Gajáry probeert naar een medespeler te passen. Cigány rent richting de bal. Fülep verovert de bal door een tackle van achteren. Fülep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 2:0

8e minuut.
Daar is Hidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fülep is nu in balbezit. Cigány rent richting de bal. Fülep verovert de bal door een tackle van achteren. Fülep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lewandowski kopt de bal weg. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör begaat een overtreding. Gajáry raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 2:1

24e minuut.
Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör passt de bal zonder na te denken. Fülep is nu in balbezit. Fülep schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Boncz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugalits met een snelle inworp. Hidi rent richting de bal. Hidi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 43%, Békás FC 57%.
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 2:1

48e minuut.
Boncz is nu in balbezit. Boncz geeft de bal voor. Dugalits kopt de bal weg. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Dugalits geeft de bal voor. Daar is Lewandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 2:2

61e minuut.
Hidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mizda komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mizda rent richting de bal. Bohus verovert de bal door een tackle van achteren. Bohus geeft de bal voor. Fülep rent richting de bal. Fülep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göndör is nu in balbezit. Göndör passt de bal met de wreef. Fülep is nu in balbezit. Fülep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 41%, Békás FC 59%.
Újpesti Fociakadémia - Békás FC 3:2