Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vuma Street King
Vuma 2 Tactiek :)
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.2 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


20e minuut.
Żyłas passt de bal met de wreef. Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Nieddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Street King 0:1

24e minuut.
Joclécio met een sublieme pass. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski speelt de bal door. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alpízar met een sublieme pass. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski passt de bal zonder na te denken. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 44%, Street King 56%.
Vuma - Street King 0:1

57e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal in één keer door. Albertocchi speelt de bal door. Radevich rent richting de bal. Radevich geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Gyurováth passt de bal zonder na te denken. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Brazio bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernambucano neemt de hoekschop. Alpízar geeft een hoge lob. MacDiarmid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Kurrizi heeft problemen om de bal te vangen. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Rymaszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 54%, Street King 46%.
Vuma - Street King 0:1