Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület LegendaryAllStars
nmn Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 47
solid Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Daar is Caixaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Tuskán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grabarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Grabarek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - LegendaryAllStars 0:1

29e minuut.
Arsenault onderschept slim de pass. Arsenault geeft de bal voor. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ruzsa passt de bal in één keer door. Matics rent richting de bal. Věžník maakt een afschuwelijke overtreding. Věžník krijgt een gele kaart. Matics raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bogaert met een snel genomen vrije trap. Csabra maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 39%, LegendaryAllStars 61%.
Lendület - LegendaryAllStars 0:1

51e minuut.
Başel rent richting de bal. Başel geeft een lange en hoge pass. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Arsenault passt de bal zonder na te denken. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - LegendaryAllStars 0:2

73e minuut.
Věžník heeft problemen om de bal te vangen. Věžník geeft een hoge lob. Schovánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - LegendaryAllStars 0:3

75e minuut.
Başel passt de bal zonder na te denken. Csabra is nu in balbezit. Gouin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gouin krijgt een gele kaart. Csabra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogaert wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen passt de bal zonder na te denken. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - LegendaryAllStars 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 53%, LegendaryAllStars 47%.
Lendület - LegendaryAllStars 1:3