Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Behive Simulation
Edzés Tactiek Sweep
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Dankó de bal. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dankó. Dankó krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lewandowski onderschept slim de pass. Lewandowski geeft een lange en hoge pass. Vadász kopt de bal weg. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kanyó passt de bal zonder na te denken. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár passt de bal in één keer door. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göndör. Kollár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Vadász is nu in balbezit. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Szokola heeft problemen om de bal te vangen. Göndör rent richting de bal. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fülep onderschept slim de pass. Fülep probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kanyó de bal. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Behive Simulation 1:0

26e minuut.
Vadász is nu in balbezit. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Kanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyó draait met de bal, schiet en ... Petróczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bohus speelt de bal door. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár is nu in balbezit. Fülep onderschept slim de pass. Fülep geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Göndör heeft problemen om de bal te vangen. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Fazekas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep rent richting de bal. Fülep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mándi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vadász de bal. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep geeft een hoge lob. Csank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Behive Simulation 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 25%, Behive Simulation 75%.
Újpesti Fociakadémia - Behive Simulation 2:0

53e minuut.
Schultz met een sublieme pass. Kaulics is nu in balbezit. Met opzet legt Zalavári zijn tegenspeler op de grond. Zalavári krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boncz is nu in balbezit. Boncz geeft een lange en hoge pass. Fülep rent richting de bal. Fülep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 22%, Behive Simulation 78%.
Újpesti Fociakadémia - Behive Simulation 2:0