Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behive Simulation Újpesti Fociakadémia
Sweep Tactiek Edzés
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kanyó met een snelle inworp. Göndör is nu in balbezit. Göndör passt de bal in één keer door. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kanyó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göndör rent richting de bal. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fülep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fülep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:1

19e minuut.
Göndör passt de bal met de wreef. Fülep rent richting de bal. Fülep draait met de bal, schiet en ... Petróczi probeert de bal met de borst te controleren. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:2

27e minuut.
Boncz geeft een hoge lob. Kanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyó passt de bal met de wreef. Göndör rent richting de bal. Göndör haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mándi rent richting de bal. Mándi met een sublieme pass. Fülep is nu in balbezit. Fülep schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 73%, Újpesti Fociakadémia 27%.
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Fülep de bal. Fülep geeft een hoge lob. Daar is Bádonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör schiet op doel. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petróczi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:3

52e minuut.
Daar is Kanyó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanyó passt de bal zonder na te denken. Fülep rent richting de bal. Fülep haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:4

55e minuut.
Fülep passt de bal zonder na te denken. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi met een sublieme pass. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fazekas kopt de bal weg. Göndör heeft problemen om de bal te vangen. Mándi speelt de bal door. Fülep rent richting de bal. Fülep haalt uit met een fantastische trap. Csank bokst de bal weg. Göndör rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:5

83e minuut.
Göndör speelt de bal door. Vadász is nu in balbezit. Vadász probeert naar een medespeler te passen. Fülep is nu in balbezit. Fülep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Csank met een harde bal richting middenveld. Mándi kopt de bal weg. Fülep is nu in balbezit. Fülep draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:6

89e minuut.
Barbachowski met een harde bal richting middenveld. Fülep is nu in balbezit. Udvardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep verovert de bal door een tackle van achteren. Fülep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 64%, Újpesti Fociakadémia 36%.
Behive Simulation - Újpesti Fociakadémia 0:6