Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC WALTHAM FFC
Normal Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu probeert naar een medespeler te passen. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:1

16e minuut.
Haisza verovert de bal door een tackle van achteren. Haisza speelt de bal door. Mincza is nu in balbezit. Fleming is nu in balbezit. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Havrán passt de bal met de wreef. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu passt de bal met de wreef. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:2

31e minuut.
Doeltrap. Billon trapt de bal weg van het doel. Albuşel kopt de bal weg. Fleming rent richting de bal. Fleming geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Prokopp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu verovert de bal door een tackle van achteren. Banu probeert naar een medespeler te passen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Daar is Albuşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuşel geeft de bal voor. Zatykó is nu in balbezit. Zatykó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 59%, WALTHAM FFC 41%.
Békás FC - WALTHAM FFC 0:2

51e minuut.
Hidi is nu in balbezit. Hidi passt de bal zonder na te denken. Szentannai is nu in balbezit. Kerepeczky onderschept slim de pass. Kerepeczky schiet op doel. Billon bokst de bal weg.

57e minuut.
Fleming probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zatykó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó is nu in balbezit. Zatykó schiet op doel. Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:3

63e minuut.
Haisza probeert naar een medespeler te passen. Zatykó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó verovert de bal door een tackle van achteren. Zatykó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:4

68e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. Dajka probeert de bal aan de voet te houden. Zatykó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:5

70e minuut.
Hidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hidi passt de bal met de wreef. Kerepeczky is nu in balbezit. Hidi rent richting de bal. Hidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Haisza verovert de bal door een tackle van achteren. Haisza speelt de bal door. Zatykó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó schiet op doel. Prokopp bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pernadas rent richting de bal. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza speelt de bal door. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haisza geeft de bal voor. Cigány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fleming rent richting de bal. Fleming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - WALTHAM FFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 67%, WALTHAM FFC 33%.
Békás FC - WALTHAM FFC 0:6