Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LegendaryAllStars WALTHAM FFC
4Mc`2Scs1esző3 Tactiek Sweep
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
good Passen weak
solid Verdedigen good


6e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szentannai kopt de bal weg. Caixaria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimek. Pimek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernadas begaat een overtreding. Zygmuntowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zygmuntowicz met een snel genomen vrije trap. Kivihall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivihall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 1:0

19e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Tamulski geeft een hoge lob. Grabarek kopt de bal weg. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Havekotte de bal onder controle te krijgen. Havrán is nu in balbezit. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Havekotte de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 2:0

23e minuut.
Başel kopt de bal weg. Pernadas heeft problemen om de bal te vangen. Caixaria is nu in balbezit. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Szentannai kopt de bal weg. Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Ónody is nu in balbezit. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Billon trapt de bal weg van het doel. Başel kopt de bal weg. Klungelig pakt Pernadas de bal. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz schiet op doel. Billon bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Pimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatykó rent richting de bal. Kivihall begaat een overtreding. Kivihall krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Havekotte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Billon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 29%, WALTHAM FFC 71%.
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 3:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Pernadas de bal onder controle te krijgen. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria passt de bal met de wreef. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Başel rent richting de bal. Başel probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Albuşel met een snelle inworp. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 3:1

62e minuut.
Caixaria passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Havekotte begaat een overtreding. Havekotte krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kivihall rent richting de bal. Kivihall passt de bal zonder na te denken. Ónody is nu in balbezit. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Pernadas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pernadas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 32%, WALTHAM FFC 68%.
LegendaryAllStars - WALTHAM FFC 3:1