Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Street King
Edzés Tactiek :)
35% Balbezit 65%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


24e minuut.
Żyłas is nu in balbezit. Żyłas speelt de bal door. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ... Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:1

26e minuut.
Fazekas rent richting de bal. Fazekas geeft een lange en hoge pass. Radevich geeft een lange en hoge pass. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Żyłas onderschept slim de pass. Żyłas geeft een lange en hoge pass. Radevich heeft problemen om de bal te vangen. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 68%, Street King 32%.
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:2

47e minuut.
Radevich passt de bal zonder na te denken. Kaile rent richting de bal. Lewandowski begaat een overtreding. Kaile wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Klungelig pakt Żyłas de bal. Inworp. Kaulics met de inworp. Żyłas rent richting de bal. Żyłas geeft een hoge lob. Barbachowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Kanyó onderschept slim de pass. Kanyó passt de bal zonder na te denken. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi geeft een lange en hoge pass. Kaile springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Klungelig pakt Albertocchi de bal. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Barbachowski bokst de bal weg. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:3

70e minuut.
Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas speelt de bal door. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:4

78e minuut.
Radevich passt de bal zonder na te denken. Łukasik is nu in balbezit. Łukasik passt de bal met de wreef. Radevich rent richting de bal. Radevich schiet op doel. Barbachowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Żyłas is nu in balbezit. Żyłas geeft de bal voor. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:5

88e minuut.
Radevich geeft een lange en hoge pass. Kanyó heeft problemen om de bal te vangen. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Albertocchi met een sublieme pass. Łukasik rent richting de bal. Łukasik geeft een lange en hoge pass. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 66%, Street King 34%.
Újpesti Fociakadémia - Street King 0:5