Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King Újpesti Fociakadémia
:) Tactiek Edzés
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 25.3
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen zwak


9e minuut.
Daar is Żyłas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyłas passt de bal zonder na te denken. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Újpesti Fociakadémia 1:0

19e minuut.
Lewandowski geeft de bal voor. Kaulics kopt de bal weg. Bellato geeft een lange en hoge pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bellato geeft de bal voor. Bohus kopt de bal weg. Radevich speelt de bal door. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lewandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Újpesti Fociakadémia 2:0

22e minuut.
Kaile onderschept slim de pass. Kaile geeft de bal voor. Żyłas kopt de bal weg. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Albertocchi geeft een hoge lob. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas passt de bal zonder na te denken. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Újpesti Fociakadémia 3:0

30e minuut.
Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Radevich rent richting de bal. Radevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fülep rent richting de bal. Bellato onderschept slim de pass. Bellato geeft een hoge lob. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ... Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kaulics geeft een hoge lob. Inworp. Żyłas met de inworp. Radevich is nu in balbezit. Radevich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal met de wreef. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 35%, Újpesti Fociakadémia 65%.
Street King - Újpesti Fociakadémia 3:0

48e minuut.
Gyurováth verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurováth geeft de bal voor. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas geeft een hoge lob. Płonka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal zonder na te denken. Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile onderschept slim de pass. Kaile schiet op doel. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płonka heeft problemen om de bal te vangen. Płonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bohus is nu in balbezit. Radevich onderschept slim de pass. Radevich speelt de bal door. Płonka kan de bal niet met de borst controleren. Płonka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bottani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep rent richting de bal. Bellato begaat een overtreding. Bellato krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi geeft de bal voor. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Újpesti Fociakadémia 4:0

69e minuut.
Płonka onderschept slim de pass. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich passt de bal met de wreef. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi geeft de bal voor. Żyłas heeft problemen om de bal te vangen. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Albertocchi met de inworp. Radevich rent richting de bal. Radevich geeft een lange en hoge pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Radevich met een sublieme pass. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas passt de bal in één keer door. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Újpesti Fociakadémia 5:0

78e minuut.
Radevich probeert naar een medespeler te passen. Płonka rent richting de bal. Bohus verovert de bal door een tackle van achteren. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbachowski met een harde bal richting middenveld. Radevich kopt de bal weg. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boncz is nu in balbezit. Boncz geeft de bal voor. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 35%, Újpesti Fociakadémia 65%.
Street King - Újpesti Fociakadémia 5:0