Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behive Simulation Vuma
Sweep Tactiek Vuma 1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Alpízar met de inworp. Joclécio is nu in balbezit. Hatvani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatvani krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar geeft een hoge lob. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:1

10e minuut.
Duindam kopt de bal weg. Szokola is nu in balbezit. Rymaszewski speelt de bal door. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Csank bokst de bal weg.

13e minuut.
Joclécio speelt de bal door. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar passt de bal met de wreef. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:2

17e minuut.
Pernambucano heeft problemen om de bal te vangen. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:3

19e minuut.
Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio passt de bal met de wreef. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pernambucano de bal. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Duindam is nu in balbezit. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zalavári rent richting de bal. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski passt de bal in één keer door. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aponyi met een sublieme pass. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski met een sublieme pass. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:4

31e minuut.
Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szokola de bal. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Duindam kopt de bal weg. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rákóczi is nu in balbezit. Joclécio onderschept slim de pass. Joclécio met een sublieme pass. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Joclécio is nu in balbezit. Joclécio speelt de bal door. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid schiet op doel. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:5

43e minuut.
MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Petróczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski passt de bal zonder na te denken. Duindam is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. MacDiarmid heeft problemen om de bal te vangen. Szokola rent richting de bal. MacDiarmid onderschept slim de pass. MacDiarmid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 79%, Vuma 21%.
Behive Simulation - Vuma 0:6

47e minuut.
Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Joclécio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kollár de bal. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rymaszewski passt de bal met de wreef. Pernambucano speelt de bal door. Dankó probeert de bal aan de voet te houden. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Petróczi trapt de bal weg. Alpízar kopt de bal weg. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Csank probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rymaszewski kopt de bal weg. Joclécio is nu in balbezit. Joclécio geeft een lange en hoge pass. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aponyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udvardy komt het veld opgelopen. Udvardy met een snelle inworp. Schultz probeert de bal met de borst te controleren. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz geeft een lange en hoge pass. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:7

81e minuut.
Neuroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi rent richting de bal. Neuroth begaat een overtreding. Neuroth krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Joclécio is nu in balbezit. Joclécio passt de bal met de wreef. Rymaszewski speelt de bal door. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dankó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szokola rent richting de bal. MacDiarmid verovert de bal door een tackle van achteren. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Csank met een harde bal richting middenveld. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - Vuma 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 71%, Vuma 29%.
Behive Simulation - Vuma 0:8