Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vuma Behive Simulation
Vuma 2 Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Pernambucano is nu in balbezit. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernambucano met de inworp. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk geeft de bal voor. Rizza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szabó rent richting de bal. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk passt de bal zonder na te denken. Peliculoso is nu in balbezit. Peliculoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 1:0

17e minuut.
Dárday probeert naar een medespeler te passen. Rizza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aponyi. Aponyi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Szokola de bal. Rizza is nu in balbezit. Szokola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szokola krijgt een gele kaart. Rizza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rizza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambucano passt de bal zonder na te denken. Szabó rent richting de bal. Szabó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 2:0

23e minuut.
Klemczyk probeert naar een medespeler te passen. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Daar is Petróczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 3:0

24e minuut.
Klemczyk speelt de bal door. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano geeft de bal voor. Peliculoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 4:0

28e minuut.
Szabó rent richting de bal. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk passt de bal in één keer door. Peliculoso is nu in balbezit. Peliculoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bobe met een sublieme pass. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pernambucano de bal. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Rizza kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Schwarz passt de bal met de wreef. Joclécio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 25%, Behive Simulation 75%.
Vuma - Behive Simulation 4:0

46e minuut.
Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Peliculoso onderschept slim de pass. Daar is Klemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peliculoso is nu in balbezit. Peliculoso draait met de bal, schiet en ... Csank bokst de bal weg.

65e minuut.
Rizza onderschept slim de pass. Rizza probeert naar een medespeler te passen. Szabó is nu in balbezit. Szabó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 5:0

66e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár geeft een lange en hoge pass. Joclécio kopt de bal weg. Szabó heeft problemen om de bal te vangen. Petróczi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klemczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schwarz de bal. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Peliculoso is nu in balbezit. Peliculoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Joclécio speelt de bal door. Rusek is nu in balbezit. Rusek geeft een hoge lob. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. Rizza rent richting de bal. Aponyi met een sublieme pass. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 6:0

88e minuut.
Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso passt de bal in één keer door. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Behive Simulation 7:0

89e minuut.
Daar is Szabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabó passt de bal in één keer door. Aponyi speelt de bal door. Zalavári rent richting de bal. Zalavári geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 28%, Behive Simulation 72%.
Vuma - Behive Simulation 7:0