Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Békás FC
nmn Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 16.3
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen passt de bal met de wreef. Csabra rent richting de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 1:0

11e minuut.
Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra passt de bal met de wreef. Cancelo geeft een lange en hoge pass. Csabra krijgt zijn hoofd ertegen. Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Csabra passt de bal met de wreef. Daar is Kriszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikó is nu in balbezit. Kriszt verovert de bal door een tackle van achteren. Kriszt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Lipták de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen. Mincza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Mincza heeft problemen om de bal te vangen. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 2:0

16e minuut.
Csabra schiet op doel. Mincza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cancelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matics maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 3:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lipták met een harde bal richting middenveld. Tapaninen kopt de bal weg. Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Csabra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Kriszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriszt probeert naar een medespeler te passen. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra onderschept slim de pass. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 4:0

25e minuut.
Hatvani speelt de bal door. Dugalits rent richting de bal. Tapaninen geeft een hoge lob. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Prokopp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bogaert met een sublieme pass. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics geeft een hoge lob. Csabra rent richting de bal. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 27%, Békás FC 73%.
Lendület - Békás FC 4:0

49e minuut.
Cancelo rent richting de bal. Cancelo draait met de bal, schiet en ... Matics is nu in balbezit. Matics haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Inworp. Dajka met de inworp. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt verovert de bal door een tackle van achteren. Kriszt schiet op doel. Prokopp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 5:0

53e minuut.
Kriszt rent richting de bal. Kriszt passt de bal met de wreef. Lipták is nu in balbezit. Csabra onderschept slim de pass. Csabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dugalits geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Tuskán trapt de bal weg van het doel. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lipták geeft een hoge lob. Inworp. Matics met de inworp. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra is nu in balbezit. Lipták is nu in balbezit. Kriszt verovert de bal door een tackle van achteren. Kriszt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 6:0

73e minuut.
Hatvani heeft problemen om de bal te vangen. Cancelo onderschept slim de pass. Cancelo speelt de bal door. Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 7:0

78e minuut.
Schovánek met een sublieme pass. Tapaninen geeft een hoge lob. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Békás FC 8:0

81e minuut.
Tapaninen kopt de bal weg. Kriszt is nu in balbezit. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt onderschept slim de pass. Kriszt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Kriszt is nu in balbezit. Kriszt geeft een hoge lob. Csabra kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arsenault kopt de bal weg. Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Lipták probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 29%, Békás FC 71%.
Lendület - Békás FC 8:0