Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King WALTHAM FFC
:) Tactiek Sweep
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Gyurováth speelt de bal door. Klungelig pakt Havrán de bal. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Szentannai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Albertocchi speelt de bal door. Szentannai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile rent richting de bal. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Albertocchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banu. Albertocchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albertocchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Albuşel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimek rent richting de bal. Pimek speelt de bal door. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ... Brazio bokst de bal weg.

12e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal in één keer door. Zatykó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatykó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szentannai de bal. Radevich geeft een hoge lob. Kaile maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich passt de bal in één keer door. Kaile is nu in balbezit. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Billon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zatykó heeft problemen om de bal te vangen. Pimek speelt de bal door. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Bottani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pernadas is nu in balbezit. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas speelt de bal door. Kaile is nu in balbezit. Kaile draait met de bal, schiet en ... Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bellato rent richting de bal. Bellato geeft de bal voor. Pernadas kopt de bal weg. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Radevich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albertocchi de bal. Albertocchi passt de bal met de wreef. Płonka is nu in balbezit. Płonka geeft de bal voor. Paal!

39e minuut.
Radevich rent richting de bal. Radevich passt de bal in één keer door. Pernadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas geeft de bal voor. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Billon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 1:0

44e minuut.
Havekotte rent richting de bal. Havekotte geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żyłas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Płonka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 2:0

45e minuut.
Pernadas is nu in balbezit. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas passt de bal met de wreef. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 29%, WALTHAM FFC 71%.
Street King - WALTHAM FFC 3:0

51e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Radevich geeft de bal voor. Daar is Pernadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łukasik is nu in balbezit. Łukasik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albuşel met een snelle inworp. Havrán geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Bellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato passt de bal met de wreef. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Albertocchi met de inworp. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Havrán ... Strafschop! Płonka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płonka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Żyłas passt de bal zonder na te denken. Kaile rent richting de bal. Kaile geeft een lange en hoge pass. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 4:0

63e minuut.
Havekotte speelt de bal door. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas speelt de bal door. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 5:0

67e minuut.
Havrán probeert naar een medespeler te passen. Banu rent richting de bal. Bellato onderschept slim de pass. Bellato geeft een hoge lob. Billon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Szentannai is nu in balbezit. Szentannai geeft een hoge lob. Gyurováth kopt de bal weg. Radevich rent richting de bal. Radevich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Havrán speelt de bal door. Fleming rent richting de bal. Albuşel rent richting de bal. Żyłas onderschept slim de pass. Żyłas geeft een lange en hoge pass. Billon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bellato passt de bal in één keer door. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Havekotte begaat een overtreding. Havekotte krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Albertocchi probeert de bal aan de voet te houden. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Havekotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile onderschept slim de pass. Kaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - WALTHAM FFC 6:0

88e minuut.
Klungelig pakt Pimek de bal. Bellato is nu in balbezit. Bellato passt de bal met de wreef. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 31%, WALTHAM FFC 69%.
Street King - WALTHAM FFC 6:0