Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALTHAM FFC Street King
Sweep Tactiek :)
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albertocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radevich kan de bal niet met de borst controleren. Radevich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Havekotte heeft problemen om de bal te vangen. Kaile rent richting de bal. Havekotte maakt een afschuwelijke overtreding. Kaile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radevich komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Havekotte rent richting de bal. Havekotte geeft de bal voor. Inworp. Żyłas met de inworp. Radevich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Radevich passt de bal zonder na te denken. Płonka rent richting de bal. Szentannai verovert de bal door een tackle van achteren. Szentannai met een sublieme pass. Albertocchi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato onderschept slim de pass. Bellato probeert naar een medespeler te passen. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ... Billon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaile rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łukasik geeft een lange en hoge pass. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich passt de bal met de wreef. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Street King 0:1

17e minuut.
Żyłas passt de bal met de wreef. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich geeft de bal voor. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Radevich speelt de bal door. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ... Szentannai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żyłas zal de hoekschop nemen. Billon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płonka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Street King 0:2

26e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Daar is Havrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radevich met een sublieme pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Billon trapt de bal weg van het doel. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi speelt de bal door. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Street King 0:3

32e minuut.
Płonka met een sublieme pass. Albuşel is nu in balbezit. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kaile is nu in balbezit. Kaile passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Płonka de bal. Płonka schiet op doel. Billon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Zatykó rent richting de bal. Bellato onderschept slim de pass. Bellato passt de bal met de wreef. Płonka rent richting de bal. Płonka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Seyidzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banu met de inworp. Pimek is nu in balbezit. Pimek geeft de bal voor. Brazio bokst de bal weg.

41e minuut.
Carranza onderschept slim de pass. Carranza geeft een hoge lob. Szentannai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel. Billon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 73%, Street King 27%.
WALTHAM FFC - Street King 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Pimek de bal. Radevich probeert naar een medespeler te passen. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ... Szentannai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Pimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas geeft een lange en hoge pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Havrán onderschept slim de pass. Albertocchi met een sublieme pass. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Billon bokst de bal weg.

90e minuut.
Bellato probeert naar een medespeler te passen. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 69%, Street King 31%.
WALTHAM FFC - Street King 0:3