Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia LegendaryAllStars
Edzés Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Grabarek speelt de bal door. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:1

12e minuut.
Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel. Lewandowski probeert de bal aan de voet te houden. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Lewandowski met een harde bal richting middenveld. Caixaria kopt de bal weg. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Başel passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz speelt de bal door. Ónody is nu in balbezit. Ónody schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Bohus passt de bal in één keer door. Kivihall rent richting de bal. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria draait met de bal, schiet en ... Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:2

30e minuut.
Kivihall rent richting de bal. Mándi onderschept slim de pass. Mándi speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ónody rent richting de bal. Ónody geeft een hoge lob. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:3

37e minuut.
Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Kivihall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivihall passt de bal in één keer door. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Barbachowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Fülep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başel is nu in balbezit. Başel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Fazekas geeft een lange en hoge pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kanyó is nu in balbezit. Kanyó geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 73%, LegendaryAllStars 27%.
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:4

54e minuut.
Kanyó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matějka is nu in balbezit. Matějka geeft een hoge lob. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Kivihall is nu in balbezit. Kivihall passt de bal zonder na te denken. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Matějka rent richting de bal. Matějka passt de bal met de wreef. Grabarek rent richting de bal. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:5

68e minuut.
Tamulski geeft de bal voor. Ónody kan de bal niet met de borst controleren. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caixaria met een sublieme pass. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Bohus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:6

88e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria onderschept slim de pass. Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 70%, LegendaryAllStars 30%.
Újpesti Fociakadémia - LegendaryAllStars 0:6