Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Behive Simulation
333333333333 Tactiek Sweep
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Schovánek geeft de bal voor. Klungelig pakt Tapaninen de bal. Tapaninen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 1:0

5e minuut.
Schultz rent richting de bal. Matics verovert de bal door een tackle van achteren. Matics met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Kollár probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Csank trapt de bal weg. Matics kopt de bal weg. Daar is Szokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa probeert naar een medespeler te passen. Csabra is nu in balbezit. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csank trapt de bal weg. Tapaninen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Matics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matics geeft een lange en hoge pass. Dankó heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szokola de bal. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Udvardy de bal. Inworp. Tapaninen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Schovánek onderschept slim de pass. Csabra is nu in balbezit. Csabra passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cancelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matics geeft de bal voor. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Schovánek is nu in balbezit. Schovánek geeft de bal voor. Klungelig pakt Schwarz de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Cancelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csabra is nu in balbezit. Csabra geeft de bal voor. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Matics is nu in balbezit. Matics geeft een hoge lob. Petróczi kan de bal niet met de borst controleren. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Matics kopt de bal weg. Szokola is nu in balbezit. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szokola onderschept slim de pass. Szokola passt de bal zonder na te denken. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra onderschept slim de pass. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cancelo rent richting de bal. Cancelo geeft de bal voor. Dankó is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kollár de bal. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ... Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
Tapaninen heeft problemen om de bal te vangen. Tapaninen met een sublieme pass. Matics probeert naar een medespeler te passen. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cancelo kopt de bal weg. Matics rent richting de bal. Matics probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa probeert de bal aan de voet te houden. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 16%, Behive Simulation 84%.
Lendület - Behive Simulation 2:0

47e minuut.
Bogaert geeft de bal voor. Kollár geeft een lange en hoge pass. Tapaninen kopt de bal weg. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Schovánek probeert naar een medespeler te passen. Csabra probeert naar een medespeler te passen. Cancelo met een sublieme pass. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szokola speelt de bal door. Daar is Tapaninen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapaninen met een sublieme pass. Schovánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schovánek geeft de bal voor. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Petróczi geeft een hoge lob. Ruzsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tapaninen kopt de bal weg. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 3:0

58e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen geeft een hoge lob. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancelo geeft de bal voor. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 4:0

60e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra onderschept slim de pass. Csabra probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Csabra rent richting de bal. Csabra draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Schovánek met een sublieme pass. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Csank met een harde bal richting middenveld. Matics kopt de bal weg. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cancelo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics met een sublieme pass. Kollár rent richting de bal. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra draait met de bal, schiet en ... Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel. Csank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 5:0

69e minuut.
Daar is Csabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csabra passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruzsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schovánek met de inworp. Cancelo geeft een lange en hoge pass. Ruzsa krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Petróczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cancelo passt de bal met de wreef. Csabra is nu in balbezit. Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra verovert de bal door een tackle van achteren. Csabra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Behive Simulation 6:0

74e minuut.
Zalavári met een sublieme pass. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schwarz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cancelo de bal onder controle te krijgen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi geeft een lange en hoge pass. Ruzsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Csank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 14%, Behive Simulation 86%.
Lendület - Behive Simulation 6:0