Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vuma Békás FC
Vuma 2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
12% Spel op eigen helft 88%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten weak
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Hidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hidi passt de bal zonder na te denken. Pernambucano geeft een hoge lob. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Békás FC 1:0

2e minuut.
Duindam onderschept slim de pass. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Lipták probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pernambucano neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Mincza kopt de bal weg. Klungelig pakt Cigány de bal. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mikó probeert de bal aan de voet te houden. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano passt de bal in één keer door. Szabó rent richting de bal. Szabó geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Mincza geeft de bal voor. Alpízar kopt de bal weg. Joclécio heeft problemen om de bal te vangen. Joclécio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dajka de bal. Szabó is nu in balbezit. Szabó schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Békás FC 2:0

34e minuut.
Mincza speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernambucano met een snelle inworp. Klemczyk geeft de bal voor. Duindam maakt een snoekduik en kopt de bal. Prokopp bokst de bal weg.

35e minuut.
Lipták geeft de bal voor. Joclécio kopt de bal weg. Szabó rent richting de bal. Szabó haalt uit met een fantastische trap. Lipták probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prokopp bokst de bal weg.

45e minuut.
Cigány probeert naar een medespeler te passen. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano geeft de bal voor. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Duindam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 11%, Békás FC 89%.
Vuma - Békás FC 2:0

47e minuut.
Doeltrap. Prokopp trapt de bal weg van het doel. Alpízar met een sublieme pass. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Békás FC 3:0

48e minuut.
Cigány heeft problemen om de bal te vangen. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk speelt de bal door. Daar is Duindam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duindam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Gajáry kopt de bal weg. Joclécio is nu in balbezit. Joclécio geeft een hoge lob. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lipták is nu in balbezit. Lipták passt de bal zonder na te denken. Alpízar met een sublieme pass. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk passt de bal in één keer door. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Joclécio rent richting de bal. Joclécio met een sublieme pass. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó rent richting de bal. Szabó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Békás FC 4:0

81e minuut.
Joclécio rent richting de bal. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Szabó controleert de bal met de borst. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cigány rent richting de bal. Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio geeft de bal voor. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 13%, Békás FC 87%.
Vuma - Békás FC 4:0