Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC Vuma
Normal Tactiek Vuma 2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.3
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Kerepeczky de bal. Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidi kopt de bal weg. Gajáry kan de bal niet met de borst controleren. Alpízar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alpízar krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bobe rent richting de bal. Hatvani onderschept slim de pass. Hatvani met een sublieme pass. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft een hoge lob. Paal! Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:1

9e minuut.
Cigány is nu in balbezit. Duindam is nu in balbezit. Duindam speelt de bal door. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:2

11e minuut.
Mikó geeft een hoge lob. Rymaszewski speelt de bal door. Bobe speelt de bal door. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel. Prokopp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Duindam is nu in balbezit. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták geeft de bal voor. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:3

21e minuut.
Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:4

27e minuut.
Prokopp probeert naar een medespeler te passen. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski begaat een overtreding. Rymaszewski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bobe geeft de bal voor. Hidi rent richting de bal. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cigány passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Kerepeczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski geeft de bal voor. Alpízar kopt de bal weg. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klemczyk met een snelle inworp. Cigány is nu in balbezit. Bobe onderschept slim de pass. Bobe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 73%, Vuma 27%.
Békás FC - Vuma 0:4

46e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski is nu in balbezit. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacDiarmid is nu in balbezit. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ... Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:5

48e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Duindam is nu in balbezit. Duindam passt de bal in één keer door. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cigány is nu in balbezit. Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cigány heeft problemen om de bal te vangen. Bobe verovert de bal door een tackle van achteren. Bobe geeft de bal voor. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:6

58e minuut.
Mikó rent richting de bal. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Prokopp speelt de bal door. Rymaszewski kopt de bal weg. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klemczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hidi rent richting de bal. Rizza probeert naar een medespeler te passen. Alpízar speelt de bal door. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Prokopp bokst de bal weg. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Vuma 0:7

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prokopp niet meer kan verder spelen. Színes komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Alpízar onderschept slim de pass. Alpízar geeft een hoge lob. Mincza heeft problemen om de bal te vangen. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dajka is nu in balbezit. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alpízar geeft de bal voor. Mincza kopt de bal weg. Hatvani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Daar is MacDiarmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemczyk probeert naar een medespeler te passen. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mikó geeft de bal voor. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft een hoge lob. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ... Paal! Színes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lipták heeft problemen om de bal te vangen. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Hatvani kopt de bal weg. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits passt de bal met de wreef. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 75%, Vuma 25%.
Békás FC - Vuma 0:7