Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALTHAM FFC Vuma
Sweep Tactiek Vuma 2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten matig
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Bobe met een sublieme pass. Duindam rent richting de bal. Pernadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Billon bokst de bal weg.

6e minuut.
Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentannai onderschept slim de pass. Havrán rent richting de bal. Alpízar onderschept slim de pass. Alpízar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Carranza met de inworp. Pimek speelt de bal door. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu geeft een lange en hoge pass. Nieddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Szentannai geeft de bal voor. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szentannai de bal. Alpízar rent richting de bal. Alpízar haalt uit met een fantastische trap. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Alpízar is nu in balbezit. Alpízar passt de bal in één keer door. Szentannai heeft problemen om de bal te vangen. Szabó rent richting de bal. Szabó draait met de bal, schiet en ... Billon bokst de bal weg.

36e minuut.
Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Havekotte de bal. Billon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALTHAM FFC - Vuma 0:1

43e minuut.
Inworp. Banu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimek probeert naar een medespeler te passen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rymaszewski kopt de bal weg. Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 68%, Vuma 32%.
WALTHAM FFC - Vuma 0:1

52e minuut.
Joclécio onderschept slim de pass. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Duindam krijgt zijn hoofd ertegen. Pernambucano rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carranza probeert de bal aan de voet te houden. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Szabó rent richting de bal. Szabó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALTHAM FFC 64%, Vuma 36%.
WALTHAM FFC - Vuma 0:1