Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Lendület
Edzés Tactiek 333333333333
38% Balbezit 62%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


24e minuut.
Ruzsa passt de bal in één keer door. Matics rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fülep. Fülep krijgt een gele kaart. Matics wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matics kan niet meer verder spelen. Újfalusi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Tapaninen passt de bal in één keer door. Ruzsa is nu in balbezit. Lewandowski met een sublieme pass. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen geeft de bal voor. Barbachowski bokst de bal weg. Bohus heeft problemen om de bal te vangen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 61%, Lendület 39%.
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:1

47e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi onderschept slim de pass. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tuskán trapt de bal weg van het doel. Ruzsa kopt de bal weg. Lewandowski rent richting de bal. Csabra onderschept slim de pass. Csabra draait met de bal, schiet en ... Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Schovánek met een sublieme pass. Czunyi geeft de bal voor. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra is nu in balbezit. Csabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbachowski trapt de bal weg. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:2

65e minuut.
Klungelig pakt Tapaninen de bal. Tapaninen met een sublieme pass. Csabra is nu in balbezit. Csabra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vadász geeft een hoge lob. Schovánek kopt de bal weg. Daar is Bohus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fazekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:3

78e minuut.
Cancelo met een snelle inworp. Bogaert controleert de bal met de borst. Bogaert geeft een hoge lob. Ruzsa springt en kopt de bal. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 65%, Lendület 35%.
Újpesti Fociakadémia - Lendület 0:4