Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület Újpesti Fociakadémia
nmn Tactiek Edzés
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 24
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Cancelo rent richting de bal. Fazekas rent richting de bal. Fazekas passt de bal met de wreef. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boncz trapt de bal weg. Tapaninen kopt de bal weg. Cancelo heeft problemen om de bal te vangen. Cancelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fülep begaat een overtreding. Bogaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kriszt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tapaninen de bal. Kállai is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barbachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barbachowski speelt de bal door. Daar is Bogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaert probeert naar een medespeler te passen. Cancelo geeft een hoge lob. Barbachowski bokst de bal weg. Bohus kopt de bal weg. Daar is Mándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa geeft een hoge lob. Barbachowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Matics rent richting de bal. Matics geeft een hoge lob. Kriszt is nu in balbezit. Kriszt geeft een hoge lob. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cancelo neemt de hoekschop. Tapaninen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 1:0

42e minuut.
Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski geeft een lange en hoge pass. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 2:0

44e minuut.
Arsenault passt de bal in één keer door. Lewandowski is nu in balbezit. Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen schiet op doel. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 32%, Újpesti Fociakadémia 68%.
Lendület - Újpesti Fociakadémia 3:0

54e minuut.
Fülep probeert de bal aan de voet te houden. Bogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaert geeft een hoge lob. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lewandowski geeft de bal voor. Göndör heeft problemen om de bal te vangen. Mándi rent richting de bal. Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bogaert geeft een hoge lob. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 4:0

66e minuut.
Matics met de inworp. Ruzsa is nu in balbezit. Mándi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruzsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruzsa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 5:0

67e minuut.
Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Matics rent richting de bal. Matics geeft een lange en hoge pass. Tapaninen kan de bal niet met de borst controleren. Tapaninen schiet op doel. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mándi is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa geeft de bal voor. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Matics is nu in balbezit. Matics passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boncz de bal. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boncz rent richting de bal. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa geeft een hoge lob. Daar is Lewandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancelo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Göndör kopt de bal weg. Fülep is nu in balbezit. Kriszt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kriszt krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Matics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 6:0

80e minuut.
Cancelo rent richting de bal. Cancelo passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - Újpesti Fociakadémia 7:0

82e minuut.
Tapaninen met een sublieme pass. Cancelo rent richting de bal. Cancelo passt de bal zonder na te denken. Tapaninen heeft problemen om de bal te vangen. Tapaninen haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Bohus probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cancelo neemt de hoekschop. Tapaninen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lewandowski met een harde bal richting middenveld. Bogaert kopt de bal weg. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen draait met de bal, schiet en ... Lewandowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barbachowski trapt de bal weg van het doel. Bogaert kopt de bal weg. Kaulics heeft problemen om de bal te vangen. Matics is nu in balbezit. Matics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen is nu in balbezit. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi speelt de bal door. Ruzsa rent richting de bal. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lewandowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 26%, Újpesti Fociakadémia 74%.
Lendület - Újpesti Fociakadémia 7:0