Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behive Simulation LegendaryAllStars
Sweep Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Szokola onderschept slim de pass. Caixaria onderschept slim de pass. Caixaria speelt de bal door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Věžník geeft de bal voor. Daar is Kollár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:1

8e minuut.
Ónody geeft een hoge lob. Hatvani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caixaria. Caixaria krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Başel verovert de bal door een tackle van achteren. Başel probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kollár trapt de bal weg van het doel. Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szokola passt de bal met de wreef. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tamulski passt de bal zonder na te denken. Věžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Věžník passt de bal zonder na te denken. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Petróczi geeft een lange en hoge pass. Schultz controleert de bal met de borst. Věžník rent richting de bal. Ónody rent richting de bal. Ónody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria verovert de bal door een tackle van achteren. Caixaria passt de bal in één keer door. Ónody is nu in balbezit. Ónody schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Başel bereikt de bal nog maar net als eerste. Başel passt de bal zonder na te denken. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ónody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Věžník rent richting de bal. Věžník geeft de bal voor. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zalavári kopt de bal weg. Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Caixaria rent richting de bal. Caixaria speelt de bal door. Kollár verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:2

44e minuut.
Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szokola. Zygmuntowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caixaria neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zygmuntowicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 81%, LegendaryAllStars 19%.
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:2

46e minuut.
Petróczi kopt de bal weg. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Başel met een sublieme pass. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caixaria met een sublieme pass. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kivihall verovert de bal door een tackle van achteren. Věžník is nu in balbezit. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Věžník kopt de bal weg. Klungelig pakt Kollár de bal. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:3

57e minuut.
Zygmuntowicz met een sublieme pass. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:4

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria geeft een hoge lob. Ónody springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Caixaria rent richting de bal. Caixaria speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ... Csank bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Grabarek met de inworp. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria geeft een hoge lob. Ónody maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Věžník met een snelle inworp. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een lange en hoge pass. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Siber onderschept slim de pass. Siber geeft een hoge lob. Kollár kopt de bal weg. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody is nu in balbezit. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aponyi met een sublieme pass. Başel rent richting de bal. Başel passt de bal met de wreef. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Csank trapt de bal weg van het doel. Věžník met een sublieme pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ónody onderschept slim de pass. Ónody geeft een lange en hoge pass. Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behive Simulation 85%, LegendaryAllStars 15%.
Behive Simulation - LegendaryAllStars 0:5