Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LegendaryAllStars Behive Simulation
4Mc`2Scs1esző3 Tactiek Sweep
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Caixaria met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabarek de bal. Schwarz begaat een overtreding. Grabarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grabarek wilt de vrije trap nemen. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szokola kopt de bal weg. Başel rent richting de bal. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Schwarz onderschept slim de pass. Schwarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Csank met een harde bal richting middenveld. Věžník is nu in balbezit. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz schiet op doel. Csank bokst de bal weg. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 1:0

13e minuut.
Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek schiet op doel. Klungelig pakt Petróczi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 2:0

16e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Grabarek met een sublieme pass. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Caixaria de bal. Caixaria passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 4:0

23e minuut.
Ónody passt de bal zonder na te denken. Caixaria heeft problemen om de bal te vangen. Caixaria met een sublieme pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Caixaria is nu in balbezit. Caixaria passt de bal in één keer door. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel. Csank bokst de bal weg.

36e minuut.
Ónody met de inworp. Věžník kan de bal niet met de borst controleren. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 5:0

37e minuut.
Věžník met een sublieme pass. Caixaria rent richting de bal. Caixaria met een sublieme pass. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 6:0

42e minuut.
Szokola is nu in balbezit. Věžník is nu in balbezit. Věžník speelt de bal door. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 20%, Behive Simulation 80%.
LegendaryAllStars - Behive Simulation 6:0

46e minuut.
Zalavári speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Věžník met een snelle inworp. Caixaria rent richting de bal. Caixaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Caixaria met een sublieme pass. Ónody is nu in balbezit. Ónody met een sublieme pass. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csank met een harde bal richting middenveld. Başel probeert naar een medespeler te passen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 7:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Kollár de bal onder controle te krijgen. Věžník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ónody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dankó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Věžník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Grabarek de bal. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz schiet op doel. Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 8:0

58e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Başel geeft een hoge lob. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petróczi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Csank trapt de bal weg. Zalavári is nu in balbezit. Věžník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Věžník krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ónody onderschept slim de pass. Ónody geeft de bal voor. Csank speelt de bal door. Başel is nu in balbezit. Başel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Başel geeft een hoge lob. Ónody rent richting de bal. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 9:0

68e minuut.
Věžník passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Petróczi begaat een overtreding. Petróczi krijgt een gele kaart. Zygmuntowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zygmuntowicz kan niet meer verder spelen. Svrdlan komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caixaria neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kollár trapt de bal weg van het doel. Daar is Başel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başel speelt de bal door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aponyi kopt de bal weg. Věžník speelt de bal door. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. Csank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 10:0

78e minuut.
Tamulski geeft de bal voor. Grabarek is nu in balbezit. Kollár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grabarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ónody kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Grabarek geeft de bal voor. Dankó heeft problemen om de bal te vangen. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Věžník heeft problemen om de bal te vangen. Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Csank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 11:0

86e minuut.
Dárday is nu in balbezit. Věžník geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petróczi de bal. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Csank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kollár de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Behive Simulation 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 17%, Behive Simulation 83%.
LegendaryAllStars - Behive Simulation 12:0