Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC Street King
Normal Tactiek :)
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bellato met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile passt de bal in één keer door. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lipták trapt de bal weg van het doel. Żyłas rent richting de bal. Żyłas speelt de bal door. Kaile is nu in balbezit. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyłas met een snelle inworp. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile schiet op doel. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:1

14e minuut.
Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich speelt de bal door. Klungelig pakt Płonka de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:2

16e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich speelt de bal door. Kaile is nu in balbezit. Kaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Radevich probeert de bal aan de voet te houden. Mikó rent richting de bal. Radevich met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich passt de bal zonder na te denken. Dajka controleert de bal met de borst. Kaile rent richting de bal. Kaile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Prokopp trapt de bal weg. Radevich kopt de bal weg. Albertocchi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Radevich kopt de bal weg. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas met een sublieme pass. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellato speelt de bal door. Albertocchi met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:3

30e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich speelt de bal door. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:4

32e minuut.
Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi onderschept slim de pass. Albertocchi geeft een hoge lob. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Radevich onderschept slim de pass. Radevich passt de bal in één keer door. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel. Prokopp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:5

39e minuut.
Albertocchi met een snelle inworp. Płonka geeft een hoge lob. Radevich is nu in balbezit. Radevich met een sublieme pass. Daar is Kaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gajáry heeft problemen om de bal te vangen. Bellato speelt de bal door. Lipták is nu in balbezit. Kaile onderschept slim de pass. Kaile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 89%, Street King 11%.
Békás FC - Street King 0:6

47e minuut.
Bellato met een sublieme pass. Radevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich passt de bal zonder na te denken. Płonka rent richting de bal. Płonka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták rent richting de bal. Kaile onderschept slim de pass. Kaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:7

59e minuut.
Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza geeft de bal voor. Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bellato passt de bal in één keer door. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas geeft de bal voor. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel. Mincza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żyłas neemt de hoekschop. Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:8

71e minuut.
Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas speelt de bal door. Kaile rent richting de bal. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:9

75e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Płonka passt de bal in één keer door. Kaile rent richting de bal. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - Street King 0:10

83e minuut.
Bellato speelt de bal door. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi passt de bal zonder na te denken. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 85%, Street King 15%.
Békás FC - Street King 0:10