Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Street King Békás FC
:) Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Płonka onderschept slim de pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 1:0

6e minuut.
Hatvani rent richting de bal. Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Płonka heeft problemen om de bal te vangen. Płonka draait met de bal, schiet en ... Prokopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaile rent richting de bal. Kaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 2:0

16e minuut.
Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich speelt de bal door. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi geeft een hoge lob. Kaile is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Żyłas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Płonka springt en kopt de bal. Klungelig pakt Cigány de bal. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czinege trapt de bal weg van het doel. Inworp. Żyłas met de inworp. Radevich geeft een lange en hoge pass. Prokopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaile is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 3:0

20e minuut.
Żyłas geeft de bal voor. Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaile is nu in balbezit. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 4:0

23e minuut.
Czinege is nu in balbezit. Kaile verovert de bal door een tackle van achteren. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich onderschept slim de pass. Radevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 5:0

27e minuut.
Radevich speelt de bal door. Płonka heeft problemen om de bal te vangen. Płonka speelt de bal door. Kaile is nu in balbezit. Kaile schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Czinege de bal. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile passt de bal zonder na te denken. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Kaile de bal. Kaile probeert naar een medespeler te passen. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 21%, Békás FC 79%.
Street King - Békás FC 5:0

47e minuut.
Bellato geeft een lange en hoge pass. Dajka kopt de bal weg. Klungelig pakt Płonka de bal. Radevich rent richting de bal. Radevich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Żyłas passt de bal met de wreef. Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi met een sublieme pass. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Żyłas rent richting de bal. Żyłas passt de bal zonder na te denken. Radevich speelt de bal door. Płonka rent richting de bal. Płonka haalt uit met een fantastische trap. Prokopp bokst de bal weg.

51e minuut.
Łukasik geeft een lange en hoge pass. Kaile kopt de bal weg. Płonka is nu in balbezit. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 6:0

54e minuut.
Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radevich rent richting de bal. Radevich passt de bal zonder na te denken. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cigány is nu in balbezit. Radevich verovert de bal door een tackle van achteren. Radevich met een sublieme pass. Kaile is nu in balbezit. Kaile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prokopp trapt de bal weg van het doel. Żyłas kopt de bal weg. Radevich met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płonka rent richting de bal. Płonka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 7:0

61e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikó de bal. Radevich onderschept slim de pass. Radevich geeft de bal voor. Mincza controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 8:0

64e minuut.
Kaile rent richting de bal. Kaile passt de bal met de wreef. Mincza probeert de bal aan de voet te houden. Płonka is nu in balbezit. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 9:0

66e minuut.
Dajka is nu in balbezit. Żyłas onderschept slim de pass. Żyłas geeft een hoge lob. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 10:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albertocchi zal de hoekschop nemen. Mincza rent richting de bal. Płonka onderschept slim de pass. Płonka schiet op doel. Prokopp bokst de bal weg. Mikó heeft problemen om de bal te vangen. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal in één keer door. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 11:0

75e minuut.
Żyłas rent richting de bal. Żyłas speelt de bal door. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel. Mincza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 12:0

82e minuut.
Czinege kopt de bal weg. Radevich met een sublieme pass. Kaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaile haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Street King - Békás FC 13:0

85e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi passt de bal met de wreef. Bellato met een sublieme pass. Radevich met een sublieme pass. Płonka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albertocchi zal de hoekschop nemen. Kaile controleert de bal met de borst. Kaile draait met de bal, schiet en ... Prokopp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Street King 16%, Békás FC 84%.
Street King - Békás FC 13:0