Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lendület WALTHAM FFC
333333333333 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Pernadas geeft de bal voor. Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pernadas rent richting de bal. Csabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabra passt de bal in één keer door. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Billon bokst de bal weg.

18e minuut.
Csabra heeft problemen om de bal te vangen. Pernadas rent richting de bal. Csabra maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Csabra naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Daar is Bogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaert speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. Szentannai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapaninen zal de hoekschop nemen. Ruzsa krijgt zijn hoofd ertegen. Billon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szentannai rent richting de bal. Kriszt onderschept slim de pass. Kriszt passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Havekotte onderschept slim de pass. Havekotte geeft de bal voor. Inworp. Cancelo met de inworp. Kriszt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szentannai kopt de bal weg. Tapaninen rent richting de bal. Tapaninen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruzsa de bal. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Havrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa schiet op doel. Havekotte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Billon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa schiet op doel. Billon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - WALTHAM FFC 1:0

35e minuut.
Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault speelt de bal door. Szentannai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Billon bokst de bal weg.

38e minuut.
Kriszt rent richting de bal. Kriszt probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Billon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - WALTHAM FFC 2:0

40e minuut.
Ruzsa passt de bal met de wreef. Kriszt controleert de bal met de borst. Kriszt probeert naar een medespeler te passen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Havrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimek is nu in balbezit. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 28%, WALTHAM FFC 72%.
Lendület - WALTHAM FFC 2:0

57e minuut.
Kriszt rent richting de bal. Kriszt geeft een lange en hoge pass. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Havrán de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Schovánek geeft een lange en hoge pass. Daar is Havekotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Billon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Cancelo geeft een hoge lob. Havekotte probeert de bal aan de voet te houden. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Billon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lendület - WALTHAM FFC 3:0

63e minuut.
Banu rent richting de bal. Tapaninen verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaninen passt de bal met de wreef. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bogaert met een sublieme pass. Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt speelt de bal door. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Billon met een harde bal richting middenveld. Schovánek kopt de bal weg. Tapaninen rent richting de bal. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tapaninen neemt de hoekschop. Ruzsa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cancelo speelt de bal door. Ruzsa is nu in balbezit. Szentannai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Carranza rent richting de bal. Tapaninen onderschept slim de pass. Tapaninen speelt de bal door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szentannai heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapaninen zal de hoekschop nemen. Ruzsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Billon bokst de bal weg.

83e minuut.
Zatykó rent richting de bal. Bogaert onderschept slim de pass. Bogaert passt de bal zonder na te denken. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Turtă geeft een hoge lob. Inworp. Albuşel met een snelle inworp. Fleming is nu in balbezit. Fleming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tuskán met een harde bal richting middenveld. Pimek kopt de bal weg. Daar is Schovánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ... Tuskán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lendület 28%, WALTHAM FFC 72%.
Lendület - WALTHAM FFC 3:0