Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vuma Újpesti Fociakadémia
Vuma 2 Tactiek Edzés
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 24.8
adequate Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Joclécio passt de bal met de wreef. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski met een sublieme pass. Daar is Alpízar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpízar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio onderschept slim de pass. Joclécio geeft een hoge lob. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Újpesti Fociakadémia 1:0

13e minuut.
Rusek met een sublieme pass. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski met een sublieme pass. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio passt de bal in één keer door. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski geeft een hoge lob. MacDiarmid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Göndör de bal. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio geeft de bal voor. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
MacDiarmid verovert de bal door een tackle van achteren. MacDiarmid passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. Duindam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kuncze speelt de bal door. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski passt de bal zonder na te denken. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kanyó met de inworp. Joclécio heeft problemen om de bal te vangen. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bohus geeft een lange en hoge pass. Fülep kopt de bal weg. Mándi met een sublieme pass. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bohus geeft de bal voor. Joclécio geeft de bal voor. Klungelig pakt Lewandowski de bal. MacDiarmid bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 25%, Újpesti Fociakadémia 75%.
Vuma - Újpesti Fociakadémia 1:0

46e minuut.
Pernambucano passt de bal zonder na te denken. MacDiarmid heeft problemen om de bal te vangen. MacDiarmid haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mándi de bal onder controle te krijgen. Duindam krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Joclécio speelt de bal door. Klungelig pakt Pernambucano de bal. Pernambucano geeft de bal voor. Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Duindam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bohus de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft de bal voor. MacDiarmid kopt de bal weg. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel. Barbachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Újpesti Fociakadémia 2:0

64e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft de bal voor. MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernambucano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alpízar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barbachowski speelt de bal door. Fülep heeft problemen om de bal te vangen. Mándi rent richting de bal. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Alpízar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Joclécio met een sublieme pass. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano met een sublieme pass. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft de bal voor. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam schiet op doel. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alpízar probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Újpesti Fociakadémia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 17%, Újpesti Fociakadémia 83%.
Vuma - Újpesti Fociakadémia 3:0